Seuraa 

Olisin halunnut tietää käyttäjien kokemuksia kyseisistä rattaista. Voiko näit äja Emmaljungan Scootereita pitää yhtään vastaavina, siis ajavatko mielestänne saman asian? Olen etsimässä 9kk lapselle sopivia hyviä rattaita, joissa voi myös nukkua. Kevyet tulisi olla, mutta tukevat säällä kuin säällä.Kiitos avusta!

Kommentit (5)

Saimme tuollaiset rattaat sukulaisiltamme ja ovat olleet vain mummolakäytössä koska ovat todella painavat ja kankeat rattaat. Lisäksi juuri tuo jalkatila/makuutila on todella lyhyt. Myin juuri rattaat pois muutamalla kympillä, koska meillä on kotona käytössä scooterit, joihin olen ihastunut. Ne menevät niin pieneen tilaankin, että jaksaa ottaa mukaan mummolaan.Neuvona siis, älä osta jos haluat säästää hermojasi!!!!

ABC Designin tuotantoa ei voi verrata ns. laatumerkkeihin kuten Emmaljungaan tai vaikkapa Teutoniaan. Siihen on ABC:n (ja muiden halvempien merkkien) kohdalla ihan oikea syy, miksi ne ovat muita halvempia. Kevyet eivät ole missään nimessä vaan tosi raskaat työntää, kääntää ja nostaa. Makuuvaunuina varmasti ajavat homman siinä missä kalliimmatkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja myös emmaljungat aina olleet toisina (nyt scooterit) eikä niitä voi verrata toisiinsa. Noissa ABC vaunuissa miinuksena oli just toi jalkateline, pitkä jalkaisella jalat roikkuu renkaissa ja vauhdissa kivasti tökkää :( Jos noidenm kahden välillä olet scooterit on paremmat!

ja totesin ne kovin pieniksi.

Saman havainnon teki ystäväni kaverinsa moisista rattaista.

En suosittele noita. Satsaa kunnon merkkiin ja kunnollisen kokoisiin rattaisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat