Seuraa 

miten lienee laatu/hinta näissä säilytysjärjestelmissä:Tank Indoor

Inaria

Kirena

Elfa

ikeaMitä olette valinneet? mihin olette laittaneet? ja paljonko tullut maksamaan.Meillä tulee 3 lastenhuoneeseen ja eteiseen liukuovilla, vanhempien makkarin yhteydessä olevaan pukeutumistilaan säilytysjärjestelmä ilman liukuovia tai oveksi kylläkin liukuovet.Tank lienee kallein? Kävin Inariassa ja se vaikutti aika hyvltä. Kirenasta on jo pelkkien websivujen kautta tullut fiilils, ei kiitos. Elfasta ja ikeasta PAX? en osaa sanoa...

Kommentit (6)


että sitten kun olette valinneet sen haluamanne järjestelmän niin kannattaa kilpailuttaa eri toimittajat, koska hinnoissa on haitaria todella leveälti myös saman merkin sisällä sen mukaan keneltä kaapit otatte.Meillä noiden Kabinetin vempeleiden hintahaitari eri liikkeiden välillä oli 1500 - 3200 euroa - siis samoista ovista ja kaapeista ihan samoilla vermeillä. Toki sitten sen halvimman liikkeen kanssa oli niitä vaikeuksia yhden kaapin kanssa, mutta olisi varmaan voinut olla kalliimmankin liikkeen kanssa. Lopulta saimme vermeet siis hintaan 1300 euroa ;)


Lopuista me päädyimme vertailujen jälkeen Kabinettiin, jota listassasi ei vielä ollutkaan. Hinnaltaan sijoittui varsin hyvin ja laatu oli mielestämme Tankin jälkeen paras (alumiiniprofiilit, tukeva,...).Tässä linkki pariin aikaisempaan keskusteluun aiheesta:http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?appid=&m=7802651&p=1&tmode=1...http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?appid=&m=8532874&p=1&tmode=1...

Me olemme tosiaankin olleet tyytyväisiä Kabinetin liukuoviimme (sisällöt meillä onkin ihan itse suunniteltuja, viittaan parin päivän takaiseen keskusteluun tällä samalla palstalla: http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=10115279&p=1&tmode=1&smode=1 ) mutta sen sijaan myyjäliikkeen palvelu oli kerrassaan surkeaa: meille tuli ensin kolme kertaa vääränlainen kaappi ja vasta useamman kuukauden kuluttua saimme vehkeet paikoilleen. Onneksi emme olleet suostuneet maksamaan koko kauppahintaa etukäteen joten meillä oli jotain millä kiristää... lopulta saimme vielä 200 euroa alennusta hinnasta, joten loppuhinnaksi tuli 1300 euroa kahden ison aukon (260 x 150 ja 260 x 170) alumiinikehyksisistä peiliovista sekä yhdestä kokonaisesta isosta (280 cm korkeasta ja 120 leveästä) kaapista seinineen ja sisuksineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta juuri tällä viikolla saimme Kirena-liukuovikaapin kotiin. Nyt se odottaa kokoamistaan. Meillä oli vähän kiire aikataulu, joten kovin monta paikkaa emme ehtineet/jaksaneet kilpailuttaa. Tarvitsimme 200 cm leveän makuuhuoneen kaapin maitolasiovilla, alumiinikehyksillä ja mahdollisimman tehokkailla " sisuksilla" , ts. koreja, tankoja ym. niin paljon kuin kätevästi saa.Pyysin tarjouksen Tank-ovista, jotka oli huhtikuun ajan -20% tarjouksessa Kvikissä. Siihen hintaan sitten laskin lisäksi rungon + sisukset Ikean Paxista. Sama´nlaisesta kokonaisuudesta pyysin tarjouksen Kirenaa toimittavasta Liukuovicenteristä, ja hinta oli sama kuin tuolla Tankin -20% + Ikean yhdistelmällä. Päädyin sitten Liukuovicenteriin, koska halusin kaikki osat samasta paikasta, lisäksi suunnittelupalvelu siellä oli erinomaista ja kaappi tuli minuutilleen sovittuun aikaan kotiin. Laadusta en tosiaan osaa sanoa vielä mitään, mutta minuakaan ei kiehtonut tuo Ikean korisysteemi hirveästi. Ainakin siellä Ikeassa mallikaapeissa korit tuntui luistavan tosi jäykästi kiskoillaan.

ainakin tosi huonot kokemukset- älä missään nimessä ota niitä ! muista pax-sisuksista ei ole kokemuksia, näyttävät näppäriltä. ikean kamat on kivan näköisiä mutta laatu monesti aika heikkoa, valitettavasti!elfa-korit ainakin olleet hintansa arvoisia.


Yksi merkittävimmistä asioista liukuovissa on kehyksen materiaali. Huonommissa ovissa on teräs- tai huonekalulevyprofiilit ja paremmissa alumiinikehykset. Alumiini on huomattavasti kevyempi, kestävämpi ja tukevampi materiaali kuin teräs - sen lisäksi että näyttää paremmalta.Jos siis haluat kunnon ovet niin kannattaa vertailla eri valmistajien ALUMIINIPROFIILIovien hintoja. Tankin ovet ovat kaikki alumiiniprofiilisia. Kabinetin ovet ovat melkein kaikki alumiiniprofiililla, mutta heillä on myös sellainen " säästösarja" jossa on teräsprofiili. Inarialla ja Elfalla suurin osa ovista taitaa olla teräsprofiililla mutta kalliimmissa ja paremmissa ovissa on alumiiniprofiili. Kirenalla ei taida olla alumiinikehyksiä ollenkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat