Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten toimitaan. tehtiin asunnosta tarjous faksilla ja laitettiin tarjouksen voimassaoloaika 25.4.....välittäjä kuitenkin ilmoitti vasta seuraavana päivänä että tarjous hyväksytty. Nyt mies tullut katumapäälle eikä haluaisi muuttaa sinne....liian pieni ja plaa plaa. Eli joudummeko maksamaan sakkosumman joka oli tuhansia euroja vai voiko vedota siihen, että emme saaneet tarjouksen tekopäivänä ilmoitusta tarjouksen hyväksymisestä. Tuntuu vaan että pitäisi mieskin vaihtaa samalla...

Sivut

Kommentit (87)

Vierailija:

Lainaus:


ette siis saaneet tarjoukseenne hyväksyntää määräaikaan mennessä. välittäjä soittaa seuraavana päivänä, että tarjous on hyväksytty. eikös tämä voida tulkita vastatarjouksena, joka pitäisi tulla kirjallisena ja teidän pitäisi vielä hyväksyä se?


Hyväksyntähän oli tullut määräaikaan mennessä, ilmoitus hyväksynnästä määräajan jälkeen, mikä on ihan normaalia, varsinkin jos oli todella tiukka aikataulu eli tarjous oli vain lyhyen aijan voimassa.Ap on asiassa todella heikoilla.Miksi ylipäänsä tarjositte mitään jossette edes sillä tarjoamallanne summalla asuntoa halua? Vai onko kyse siitä että tarjosittekin liikaa? Ilmeisesti niin jos myyjä heti hyväksyi...Jos tarjoaa jotain kohteesta josta ei ole aivan varma pitääkö, kannatta tarjota niin vähän että jos sen saakin, voi sen laittaa heti myyntiin uudelleen ja netota kivasti välistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...ja selitin. Hän sanoi, että se on hyväksytty sinä 25pvä vaikka emme saaneet ilmoitusta siitä....ja sanoi, että hän ei sinä päivänä edes nähnyt tarjousta vaan hänelle soitettiin. Ja että normaalisti ei tehdä tarjouksia jotka on voimassa vaan pari tuntia. Soittaa kohta takaisin, oli juuri näyttö kesken.

..mutta mies ei halua muuttaa kun ei kestä ajatusta että lapsilla tyttö ja poika olisi yhteinen huone jonkun aikaa....vaan pitäisi olla jo nyt isompi että on omat huoneet. Lapset vielä pieniä alle 3v. Tuntuu vaan että mies ei muutenkaan ole valmis mitään ostamaan. Ei vaan pysty tekemään päätöstä.

...tiedetään kyllä että möhlittiin. mutta saatiin huonoja neuvoja ja tarjous piti jättää nopeasti....välittäjältä oli myös vedätystä.

Ajattelin, että tavallisesti välittäjä ei kai toivo juuri noiden sekaannusten takia, että ostaja ottaisikaan suoraan yhteyttä myyjään.Määräaika on tietty määräaika joka tapauksessa.

että hyvä että sai minut kiinni että haluaisi ilmoittaa että tarjouksemme on hyväksytty.

minä sitten olin hämilläni ja en muista että sanoinko jotain että aha..tai ok...sitten välittäjä sanoi että pitäisi sopia asioista että soittaa myöhemmin uudelleen(tänään)

1. miten varmistat ettei teille tule asuntoa, josta toinen ei pidä tai että ette joudu maksamaan sakkoja sopimusrikkomuksesta (onko sellaiseksi tulkittavissa)

2. miehen äkillisen mielenmuutoksen seuraukset parisuhteellenneErikseen asioita on helpompi käsitelläTsemppiä!

Muutenhan ei voisi tehdä uusia tarjouksia lainkaan jos löytää jotain uutta!!! Ei välittäjä voi olettaa, että ostajan tarjous on voimassa pitempään kuin mitä siinä on sanottu. Sen sijaan ostajaa voi vedättää ja saada aikaan uuden sopimuksen. Tulkita se niin päin, että aamulla tehty soitto oli myyntitarjous, jonka ap sitten suullisesti hyväksyi.

Mä en olisi edes hyväksynyt noin lyhyellä voimassaoloajalla olevaa tarjousta jos olisin ollut se välittäjä. Silkkaa pelleilyä ap:ltä. Toivottavasti joutuvat maksamaan.

melba:

Lainaus:


Mitäs olette välittäjät asiasta mieltä, jos ap on faksannut tarjouksen myyjälle suoraan ja välittäjä on saanut vain tiedon, että tarjous on tehty (ja onko sen nyt sitten saanut myyjältä vai ostajalta vai kummaltakaan?), mutta ei ole vaikka mainittu, että samana päivänä pitää olla vastaus?
Ei liity tähän mitenkään. Jos tarjouksessa on mainittu voimassaoloaika ja hyväksyntää ei ole ilmoitettu tarjouksen umpeutumiseen mennessä, tarjous ei enää sido sen tekijää. Ei ole merkitystä, mitä kautta tarjous on tehty ja kuka sen on lukenut ja kuka ei.Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat