Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (11)

..niin onko 2vk:n ikäinen liian pieni,siis olemaan täysin makuuasennossa sitterissä?Kun muistelin että olen joskus jostain lukenut,että aikaisintaan 3vkon iästä voi pitää...pikku tyyppi vaan nukkuu paljon paremmin täällä missä muutkin viettää aikaa,kuin yksin makuuhuoneessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä kun ei esikoisella ollut sitteriä lainkaan.Sylissä pidettiin,ennenkuin liikkeelle lähti,niin en oikein näistä sittereistä ole perillä.

Nyt tosiaan kun on tuo myöskin 2-vuotias esikoinen,niin tuo on ihan huippukeksintö :)

Lainaus:

Kunhan ei nyt ihan koko aikaa pidä, mieluummin tasaisella alustalla, esim. lattialla, johon on levitetty pehmustetta.
Että kuitenkin aika paljon pidin vauvaa sitterissä ihan pienenä, koska isoveli 2v oli niin kova menemään, että olisi ohi mennessään saattanut vahingossa satuttaa vauvaa. Välillä pidin vauvaa myös vaunuissa olohuoneessa.

että mitä haittaa siitä muka olisi,ainut tietty,että tuohan on tuollainen joustava tuo selkänoja,että voisiko se asento olla jotenkin noin pienen selälle haitaksi...?

Voi vauvan laittaa jo alussa sitteriin lähes loivaan asentoon tai makuuasentoon siinä missä auton turvakoppaankin, mutta sitteri ei kyllä kovin hyvin edistä lapsen liikkumaan oppimista.Joskus 5-6kk iässä käytin sitteriä ensimmäisenä syöttötuolina, kun vaua ei vielä osannut istua itse eikä voinut siksi laittaa syöttötuoliin. Ja toisinaa otin vauvan kylpyhuoneeseen mukaan sitterissä kun kävin suihkussa.Laitoin vauvani yleensä leikkimatolle katselemaan ja huitomaan roikkuvia leluja. En vain tajunnut pitää vauvaa hereillä ollessaan vatsallaan. Sekin olisi ollut hyödyllistä. Oppi aika nopeasti kääntymään ja ryömimään.

että hidastavat liikkeelle lähtöä,mutta miehen kanssa tultiin siihen lopputulokseen,että koska esikoinen jolla ei sitteriä ollutkaan vasta 9 kuisena lähti laiskasti ryömimään,12kk konttaamaan,ja 1v 3kk kävelemään,ei tämä kuopus enää paljoakaan sen hitaammin liikkeelle voi lähteä :)

Ja sitterin hommasin täällä kertaa näistä syistä:

-pikkuinen voi jo alusta asti viettää aikaa muun perheen seurassa,ja omat kädet ovat vapaat vaikka kotitöihin sillä aikaa

-sitterissä turvallisempaa kuin lattian rajassa isosiskon tallottavana

-hyvä nukutuskeino jos muu ei auta,koska keinuu vauvan omista liikkeistä

-satuin saamaan hyvin edullisesti ystävältä uuden veroisen :)

paras paikka on tosiaan lattialla peiton päällä liikkeelle oppimisen kannalta,mutta ehkei ihan 2 viikkoisesta kuitenkaan.Ja tuon 2-vuotiaan uhma-ikäisen takia vieressä täytyy vahtia hyvin tarkasti,kun taas sitterissä voi pientä kuljettaa mukana huoneesta toiseen kotihommia tehdessä,tällöin ei tarvi siellä olkkarissa viltin vieressä päivystää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat