Vierailija

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta nyt ollaan kolmen viikon päästä lähdössä Italiaan ja tarkoitus olisi viettää mukavaa lomaa uima-altaalla ja meren rannalla. Rasvojen kanssa " läträäminen" tuntuu ajatuksena tylsältä ja itse en ainakaan haluaisi vedessä olla märkä T-paita päällä, joten tilasimme lapsille Englannista UV-suojatut kokopuvut ja hatut. Materiaali tuntui hyvältä ja mukavalta ja ipanat olivat aivan innoissaan.http: // www. lioninthesun. comTuolta tilattiin, ja viikossa tulivat ja vieläpä ilman postikuluja


ainakin nämä hyphen.

pintahan myös viilentää ihoa ihanasti.tavallinen vaate ei anna lähellekään samaa suojaa. esim ohut puuvilla teepaita vastaa vissiin maksimissaankin kerrointa 10.

Noin puoleen hintaan ja erittäin hyviä. Testasimme niitä (sekä pitkähihaiset puserot että lippalakit) Thaimaan matkallamme ja toimivat todella hyvin. Ihanaa, että 1,5-vuotiaamme ja 3-vuotiaamme saivat leikkiä rauhassa uima-altaalla ja meren rannalla ja äidin piti vain huolehtia kasvojen ja kämmenselkien rasvailusta.Suosittelen varsinkin ulkomaille lähtiessä kaikille lapsille ja kotimaassa vauvoille ja taaperoille. Ovat ihanaa materiaalia (kuin uimapuku päällä) ja joustavat tosi hyvin eli koon voi ottaa hyvin ainakin puserossa isomman ja sillä pärjää pitkälle.

ei itsellemme raskittu ostaa kun ovat niin kalliita.

Lippalakit ovat hyviä. Niissä lisäksi niskaa suojaava kangaskaistale. Ja sellaiset aurinkokellot jotka ilmaisee kuinka kauan aurigossa on tuevallista olla.

kahdesta syystä. Minä en halua laittaa aurinkorasvaa pienen lapseni iholle jos ei ole pakko, eli suojaan mieluummin vaatteilla, lapset 3v ja 9kk. Toiseksi me emme kulje julkisesti alusvaatteissa (edes siellä uimarannalla) joten nämä vaatteet täyttää loistavasti kriteerit sopivasta peittävyydestä. Ja kyse ei ole ujoudesta tms. vaan haluamme itse päättää kuka näkee meistä ja mitä (minä ja mieheni siis). Ja uimarannalle on pakko mennä koska lasten pitää oppia uimaan ja onhan se heistä hauskaa :)


UV-uimavaatteet ovat uimapukumaista kangasta joka ei takerru jääkylmänä ihoon.Vierailija:

Lainaus:


kaikkien muiden, paitsi näiden erikoissuojavaatteiden valmistajat ovat kyllä sitä mieltä, että ohutkin puuvilla suojaa varsin HYVIN ja normaa t-paitakangas jo todella hyvin. Tietenkin vain sieltä, missä vaate on.


Melanooman tärkein aiheuttaja on liiallinen uv-säteily. Iholla on pitkä muisti. Lapsena saatu liian suuri uv-annos saattaa näyttäytyä ärhäkkänä syöpänä vasta 30-40 vuoden päästä. Meillä lapset on vähintään varjossa, mielellään sisällä kuumimpina kesäpäivinä " siestan ajan" .

ollaan kaytetty lapsilla aina rannalla aurinkosuojavaatteita. Aivan huippuja.

Suomessa ei, vaikka kylla taallakin aurinko porottaa niin etta polttaa varsinkin kevaalla. Tytolla kesii kasvot viime viikon ulkoleikeista :-( Herkka iho todellakin, muttei silti hyva etta oli ulkona ilman aurinkorasvaa.

Vierailija:

Lainaus:

Tavallinen vaate ei suojaa juurikaan.

http: //www. meditex. fi/Käy katso.
Oletko todellakin noin sinisilmäinen? Tietysti aurinkosuojavaatteiden valmistaja väittää, että tavalliset vaatteet eivät suojaa uv-säteiltä.

kaikkien muiden, paitsi näiden erikoissuojavaatteiden valmistajat ovat kyllä sitä mieltä, että ohutkin puuvilla suojaa varsin HYVIN ja normaa t-paitakangas jo todella hyvin. Tietenkin vain sieltä, missä vaate on.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat