Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tässä visassa etsitään kahta erittäin harvinaista nimeä, joista kummastakin löytyy -ei- . Esim. Meira 92 n, mutta siis paljon harvinaisempaa. Lisää vihjeitä tulee myöhemmin.-Kangasreiska- ;)

Kommentit (235)

Onnea myös Suvi-Tuulikille! Toinen etsimäni nimi oli Eirenee, jonka löysin kastetuista. Eireene-nimi löytyi vahingossa sillä tavallea, että muistin nimen väärin ja kirjoitin vrk:n sivulle Eireene, joka on myös tänä vuonna annettu. Kummallakin nimellä löytyi Googlesta muutamia osumia, mutta ei mitään kovin kivoja, joten palkinnoksi saatte nojatuolimatkan ihanaan Irlantiin.http://www.discoverireland.comsivuilta löytyy mm. videoita esim. nähtävyyksistä irlantilaisella kansanmusiikilla höystettynä :)

Näyttää tulevan arvauksia jo aika harvakseltaan, eikä ihan oikeilla jäljillä ole vielä oltu, joten taitaa olla aika vihjailla lisää. Nämä kaksi, vähintään 6-kirjaimista, nimeä ovat keskenään hyvin samankailtasia. Kummassakin on alussa Irlannista käytetty nimi (taitaa olla iirin kieltä) ja sitten vielä muutamia kirjaimia. Löytyisköhän nyt?-Kangasrousku

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neljätoista uutta nimeä löytyi, hienoa!Adeile 2n lumitähti77

Albei 1m lumitähti77

Alfei 3m lumitähti77

Amei 1n (2000-l.) lumitähti77

Aneissa 1n (2000-l.) lumitähti77

Eibhlin 1n lumitähti77

Eilike 1n lumitähti77

Eimeri 1m lumitähti77

Eireene 1n (2008) lumitähti77

Eirenee 1n (2008) Suvi-Tuulikki

Heleine 1n (2008) lumitähti77

Mareia 1n lumitähti77

Meinu 1m lumitähti77

Reimas 2m ÖppisTässä taas jollekin ystävälliselle toimitettavaa.

Onnea Lumitähti! Toinen etsimistäni nimistä on Eireene, joka on tosiaan ihan uusi nimi. Nyt on löytymättä vielä toinen, joka tosiaan on hyvin samankaltainen. Alussa on siinäkin Eire ja kolme viimeistä kirjainta on samoja kuin nimessä Eireene, mutta eri järjestyksessä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat