Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sain juuri paketin Tanskasta, käytettyjä lastenvaatteita ja kuin uusia! Fablefantia, MoloKidsiä, Okker-Gokkeria, Katvigia jne. Ihan loistavia vaatteita kaikki! Hienot värit, kivat leikkaukset ja loistava laatu. Näkee, ettei ole tehty halvimmalla mahdollisella tavalla. (Kuten esimerkiksi Tutta.)Jos täältä Suomesta ostaa vaatepaketin, joutuu varautumaan vaikka minkälaisiin lumppuihin, mutta näistä käytetään taatusti jokaikistä ja kauan.

Kommentit (8)

Minusta on kuitenkin ekologisempaa sekin, että vaate kestää kierrötystä useammalla lapsella kuin vaikka H&M:n vaatteet, jotka eivät kestä siisteinä aina yhdelläkään.Ja esimerkiksi Katvig on saanut EU:n ympäristömerkin.ap.

Olen niin kyllastynyt ostamaan vaatteita lapsille taalta. Taalla myytavat vaatteet ovat joko huonolaatuisia tai kamalan kalliita (ja silti usein typeran nakoisia)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siksi pidänkin ihan löytönä tälläistä henkilöä, joka suostuu tänne Suomeen postittamaan lastensa käytettyjä vaatteita. Toki lähetyskuluja vähän tulee, mutta kun esimerkiksi MoloKidsin uudenveroisesta haalarista pyydetään 30 ¿, niin se ei haittaa.ap.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat