Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

2-vuotiaalle tytölle on hakusessa haalari, joka on vedenpitävä, notkea, lämmin ja mielellään yksivärinen. Väriäkin toivoisin nyt olevan, koska välikausi on menty harmaalla. En tykkää kovin leveistä haalareista.

Olen katsellut netistä ja kaupoista yhtä ja toista haalaria, mutta en osaa päättää, mikä meille nyt tulisi. Toivoisin kovasti kommentteja, vinkkiä ja apua!Ensimmäinen vaihtoehto, vihreä Miniature:

http://www.houseofkids.dk/shop/groen-flyverdragt-fra-47730p.html

Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta merkistä. Onkohan kovin leveä? Onkohan väri tunkkainen tai liian ärtsy luonnossa? Onko kukaan nähnyt?Toinen vaihtoehto, turkoosi Ver de Terre:

http://troldeshop.mediaworkers.dk/?p=I29AFB9M-3BFZ-XQ527-VD8X13-V90A3178...

Tämän ottaisin varmaan ilman turkista, jolloin se olisi halvempikin. Välikausihaalarina tytöllä on ollut Ver de Terre eikä ole muuta huonoa sanottavana kuin, että jalkalenksujen napit on pitänyt ommella uudelleen kiinni. Välikausihaalarin kangas mukavan notkeaa. Meillä on myös välikausitakki Ver de Terreltä ja sekin aivan ihana! Talvihaalaria en ole koskaan päässyt edes hiplailemaan. Osaako joku sanoa, onko materiaali samantapaista?Kolmas vaihtoehto, turkoosi Ticket:

http://www.sisukas.net/component/page,shop.product_details/flypage,shop....

Ticket tuntuu jotenkin kovalta ja jäykältä käteen, joten en oikein mielelläni ostaisi näin pienelle. Voin olla väärässäkin, koska meillä ei ole ko. merkin talvihaalaria koskaan ollut, joten kertokaa mielellään kokemuksia. Onko mielestänne väri poikamainen pienelle tytölle?

Värinä voisi olla myös tämä: http://www.sisukas.net/component/page,shop.product_details/flypage,shop....Toivottavasti linkit toimivat...

Kuulisin erittäin mielelläni, mitä ehdottaisitte näistä tai tulisiko mieleen muita vaihtoehtoja?

Kommentit (3)

Meillä on pojalle talveksi Mini a Turen talvihaalari, josta tykkään jo etukäteen ihan hirmuisesti!!! Käyttökokemusta ei tosin vielä ole. Materiaali vaikuttaa kestävältä ja yksityiskohdat on loppuunasti mietittyjä ja viimeisteltyjä. Mun mielestä tosi upea haalari ulkoisesti! Haalari ei kovin leveä...ei mitään verrattuna esim ticketin baggie-mallisiin. En itsekään tykkää liian leveistä haalareista. Tässä lisäksi vyötäröllä kiristysmahdollisuus, jota tuskin me ainakaan käytämme.Puolitoista vuotialle meillä on Ver de Terren haalari joka on tosi tosi pehmoinen ja lämpimän oloinen. Uskon että pienen on ihana siinä touhuta eikä varmasti purista/paina mistään. Ei tosiaankaan mitenkään kankea, päin vastoin.Itse en ticketin haalareista hirmusesti tykkää joten sitä en vain siitä syystä suosittele. Mutta jos pienelle nimenomaan notkeaa pehmoista haalaria haet, niin valitsisin noista vaihtoehdoista ehdottomasti tuon vdt:n. Vaikka nuo kaikki varmasti hyviä vaihtoehtoja, niin tuo on niin pehmoinen ja lämpösen oloinen että pikku-ulkoilijalle varmaan aika unelma :)

Vastauksesi auttoi todella paljon. Olen hieman kallistumassa tuon VDT:n kannalle. Mitä sitä hyväksi todettua vaihtamaan. Ticketit olen jo melko varmasti jättämässä kauppaan, mutta Mini a Turea vähän vielä mietin. Mielelläni kuulisin vielä muidenkin mielipiteitä ennen lopullista päätöstä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat