Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Osaisiko joku kertoa mistä voi johtua vereslimainen uloste 4kk vauvalla? Vauvan uloste muutenkin ollut vihreää pidemmän aikaa, ilmavaivoja sanoivat neuvolassa?, mutta tänään limaista ja " verikönttejä" , uloste myös normaalia löysempää!

Muuten vauva hyväntuulinen, eikä vaikuta, että vatsaan koskisi! Täysimetyksellä mennään ja oma ruokavalio pysynyt samana kokoa ajan!Anteeksi kakka-aihe, mutta hieman huolestuin...

Kommentit (9)

Netista laytyy lohduttavaa tutkimustietoakin aiheesta. Ei valttamatta liity mihinkaan allergioihin.Oman pojan ulosteessa esiintyi vauvana muutaman kerran veriviiruja, limaisia sellaisia, ja olin huolesta sekaisin. Poika oli taysimetyksella.

Luulenpa, etta huolehdit turhasta.

Ei sille tehty mitään neuvolassa, " tarkkailtiin" vain, on kuulemma suhteellisen yleistä. Tämän saman sanoi sitten rokotetutkimuksen lääkäri kun asiasta sanoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuollaista saattaa tosiaan olla, suolisto on kehittymätön ja herkkä ja pelkkä ilma saattaa venyttää suolta niin että limakalvo hieman rikkoutuu.

Meillä ja tutun vauvalla oli kans pienenä. Käytiin tutkimuksissa (lähinnä varmistivat ettei ole anemiaa tullut), mutta ei tähystetty. Johtuu yleensä suolen kehittymättömyydestä ja useimmissa tapauksissa loppuu kun aloitetaan kiinteät. Jostain syystä tuntui olevan käsitys, että vielä yleisempää rintaruokituilla lapsilla.En siis olisi kamalan huolissani, mutta varmaan ottaisin varmuuden vuoksi lääkäriin yhteyttä että katsovat verikokein edes et ei ole mitään vakavaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat