Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kyselisin muiden kokemuksia tällaisesta arasta aiheesta kuin anoreksia. Laihdutin murrosiässä lyhyessä ajassa todella paljon ja kuukautiset jäivät noin puoleksi vuodeksi pois. Että voi olla ihminen tyhmä! Nyt kuukautiskierto on kuitenkin ollut normaalipituinen 27-29. Onkohan tuosta laihduttamisesta voinut tulla jotain hormonaalisia häiriöitä tai jotain mikä aiheuttaisi lapsettomuutta? Tietääkö kukaan vastaavia tapauksia?

Huolestuttaa, vaikka eka yk vasta nyt menikin eli kovin pitkään ei lasta ole yritetty :) Huomenna pitäisi alkaa tädin kyläilyreissu, ja vahvasti tuntuu ettei vierailua ole peruttu. Massua vihloo siihen malliin :( Eilen tein testin eikä siinä kahta viivaa näkynyt vaikka kuinka tihrustin..

Mutta ei tästä lannistuta!

Kommentit (3)

Ja menkat oli muistaakseni yli vuoden poissa. Mutta sen jälkeen ollut normaalit kierrot ja 1 lapsi on, tuli 3. yrityskerralla. Nyt toivotaan pikkukakkosta :)Eli jos sinulla normaali kierto, niin älä huoli! Kyllä se vauva tulee, toivottavasti pian! Joillakin se vaan kestää kauemmin, on se aikamoista tuuriakin. Sinulla vasta ensimmäinen kierto takana, joten ole huoletta ja uusi yritys alkakoon :)Nelliina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Uskoisin, että olet kunnossa. Onhan kuukautiskiertosi nyt kuitenkin ihan normaali. Itselläni oli nuoruudessani sama homma, alipainoa ja menkat pois... mutta nyt 31-vuotiaana olen jo neljän lapsen äiti! :)) Mutta kestäähän raskaaksi tuleminen joskus useampiakin kuukausia vaikkei mitään syytä olisikaan! Onnea yritykseen!:) :) :) :) :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat