Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

lmiantakaa parhaat täytteenne suolaisiksi lätyn täytteiksi! Vieraita tulossa vappuna ja pitäisi sopia sekä lapsille että aikuisille. Esim jauhelihasta, tonnikalasta?



Ja vielä, voiko lätyt tehdä ja täyttää valmiiksi jo edellisenä päivänä ja tarjottaessa vain lämmittää uunissa? Vai menettävätkö makunsa... Itse en ole koskaan aiemmin noita tehnyt, mutta syönyt olen ja oli hyviä!



Kommentit (5)

Vielä jos kerrotte tyhmälle että kuinka tönkköä täytteen kuuluu olla. Siis jos lisää esim. ranskankermaa niin minkä verran laitetaan?



ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jauhelihaa+sipulia ruskistettuna, maustetaan (esim. jauhelihamauste, chili), lisätään ranskankerma ja täytetään letut, hieman sulatejuustoa vielä jokaisen letun sisään, NAM!



Mielestäni voi tehdä valmiiksi jääkaappiin edellisenä päivänä.

(metsä)sienisalaattia ja sipulihakkelusta



riisiä, juuressuikaleita, jauhelihaa ja juustoa



Tonnikalaa, tomaattia ja juustoa



savukalaa ja sipulia



Jauhelihaa tortillasalsalla



Kaikkiin voi laittaa mitä yrttejä sattuu olemaan tuoreena tarjolla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat