Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Heip,

Sain lahjaksi kurkuman lehtiä. Mitä niillä tehdään? Kuuluuko jauhaa, vai laittaa palana ruokaan vai kuinka menetellä.

Lisäksi sain kokonaisia kardemumman siemeniä (tai palkoja tms) voiko niitä vaan mortelilla murustaa..

Kiiitos avusta!

Kommentit (4)

" kunnon" intialaiset naiset tekevät currynsa itse, sitä varten mm. kurkumanlehtiä jauhetaan.



Kardemumman kokonaisia siemeniä en lähtisi jauhamaan, vaan käyttäisin niitä esim. kardemummateessä tai riisinkeittovedessä mausteena (riisinkeittoveteen laitetaan yleensä myös kokonaisia neilikoita, pala kanelitankoa jne.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat