Vierailija

Epäilen, että ex-miehen alkoholinkäyttö on riistäytynyt käsistä. Viimeksi, kun tytär oli ollut isällään, hän oli tosi vaisu, mutta alkoi parin päivän päästä selittämään, että isä ja sedät olivat olleet hassuja koko illan ja yöllä isä ei herännyt, kun hän meni herättämään. Pari kertaa ex on sunnuntaina tyttöä palauttaessaan haissut aika pahasti vanhalle viinalle. En ole asiaan puuttunut, koska tiedän, että ex-anoppi on tytöllä isänsä luona usein ollut iltahoitajana. Nyt kyllä mietityttää tämän tulevan viikonlopun sujuminen. Kehtaisinko soittaa ex-anopille, että hän kävisi vähän pitämässä tilannetta silmällä?

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Exäni pössyttelee, ja lapsi on siellä nyt, ja ei ollut tänään koulussa, mitään ei kouluun ilmoitettu.Ja kaikista kamalinta, tyttäreni puhelin unohtui kotiin. Miten pystyn odottamaan vapun päivään asti??Minäkään en sinuna haluaisi lasta antaa, ainakaan jos lapsi ei itse halua mennä, mutta tiedän ettei niin voi tehdä noin vaan..

Mutta muistelen lukeneeni, että lapsi ei halua ilmiantaa isäänsä, koska haluaa suojella häntä. Eli kun puhut lapsesi kanssa isän käyttäytymisestä, niin kannattaa korostaa sitä, että isä ei joudu lapsen kertomien vuoksi vaikeuksiin, ja että lapsi saa edelleen tavata isäänsä. Tietysti tuo voi myös herättää lapsen pelkäämään, ettei saakaan tavata isäänsä. Mutta lupailemalla, ettei vaikeuksia tule (ja tietysti pitämällä lupaukset) saat lapselta mahdollisimman totuudenmukaisen vastauksen.Tällainen käsitys mulla on. Vahvistakaa tai kumotkaa muut tää.Ja ap:n tilanteeseen sanoisin, että on kuitenkin onni onnettomuudessa, että on olemassa tuollainen ex-anoppi edes turvana. Tietty senkin kanssa puhuessa voi sanoa sitä, että et halua mitään vaikeuksia, mutta oot huolissasi. Tyttö on kuitenkin viaton sivussa kärsijä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat