Vierailija

Hih, kai tämä on ihan älytön ajatus, mutta haluaisimme kutsua avomieheni exän häihimme. Ovat eronneet 10 vuotta sitten ja olemme nykyään hyviä ystäviä. Miehelläni on kaksi lasta exänsä kanssa, ja he joka tapauksessa tietenkin tulisivat paikalle.Voi olla, että tilanne on sukulaisille outo, mutta kun meille ei ole. Me naiset olemme siis sellaisissa väleissä, että käymme yhdessä baarissa, kahvittelemme viikottain ja puhumme toisillemme kaikki asiat. Läheisiä ystäviä, siis. Tuntuisi oudolta, jos en kutsuisi häntä häihini. Miehenikin mielestä hänet pitäisi kutsua.Olenko ihan outo?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

exän uus elämä, en menis häihin vaikka kutsuttais. onneks mulla ja exällä ei ole lapsia niin ei tarvitse olla hänen kanssaan missään tekemisissä

T: eräs, joka etelänmatkalla (sukulaisen häät vietettiin etelässä) majoittui samaan bungalowiin nykyisen miehensä, ex-miehensä ja tämän uuden avovaimon kanssa (ja kaikilla oli kivaa!)

Vaikka ei oltaisi kovin hyvissä väleissäkään niin exät kannattaa kutsua, jos heidän kanssaan on lapsia. Se on ystävällinen ele - menneisyys on ikään kuin otettu huomioon, vaikka jatketaan uudessa kokoonpanossa kohti tulevaisuutta. Exä voi sitten päättää olla tulematta, ellei kestä tilannetta.

Meidän häissämme oli sekä minun että miehen exät, ja jos joku ihmetteli, piti hän sen onneksi omana tietonaan:-)

Muut ystävämme eivät toki ihmetelleet, he tietävät että olemme ystäviä.Nehän ovat teidän juhlanne, älkää miettikö liikaa mitä muut ajattelevat!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat