Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Huomasinpa, että sisarukseni nimi puuttuu listoilta eikä sitä oletettavasti ole täälläkään koskaan mainittu, joten laitetaanpas visa pystyyn:)Eli haetaan M-P yhdysnimeä. Ja kun sopivia vinkkejä miettiessä tutkin nimipalvelua löysin toisenkin vastaavan, joka listoilta puuttuu...eli eli haetaan kahta M-P yhdysnimeä, jotka voisivat samankaltaisuuden vuoksi olla vaikka kaksosilla. Arvailkaa kuitenkin yhtänimeä kerrallaan.Vinkiksi heitän sellaisen, että toisessa haetussa M-P nimessä toinen nimistä näyttää kirjoitusvirheeltä. Tämä juuri se äitini keksimä:)

Kommentit (63)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Manna-Pauliina 1n - perenna 30.04. 09:22

Mari-Pirkitta 1n - ilosku 27.04. 18:42

Masa-Paoliina 1n !!!?! - simimimi 05.05. 23:47

Mira-Birgitta 1n - ilosku 27.04. 18:43

Mirko-Patrik 1m - stellanocturno 28.04. 15:07

Misa-Petri 1 m - haave_82 28.04. 11:21

Muistuttaa siis Manna-Pauliinaa. Ja oli sitä typon näköistä ja se siis P-nimessä, jota ei annettu kellekään. M-nimi taas sellaisenaan annettu vain pojille, mutta tosiasiassa se kirjoitetaan eritavalla, mutta niumipalvelu ei vain tunne tätä merkitsemistapaa.

Sieltähän se löytyi! Olen ihmetellyt, että miten ei systerin nimeä löydy vrk:n sivuilta ja ajattelin, että johtui siitä, kun se kirjoitetaan suhuässällä. No sitten muistui mieleen, että sehän on väliviiva nimi vaikka alkuosalla kutsutaankin. Hokasin sitten, että ei ole nimiarkistossa ja tuskin sinne löytyykään ilman tarkkaa vihjailua.http://capricorn.vuodatus.net/blog/134924Palkintona tässä ihania kakkuohjeita lasten synttäreille!

eli sellainen nimi, jota ei varmaan ellei tietäisi tulisi vrk:sta haettua. Ensimmäinen nimi on pojan lempinimi erittäin tavallisesta M-alkuisesta miehennimestä. Oikeasti kirjoitetaan suhisevalla ässällä. P-nimi puolestaan on tavallisesta suomalaisesta naisennimestä versio, jota ei väestörekisteri yksistään tunne, jota aiemmin vihjailin sanomalla kirjoitusvirhenimeksi. Jospas se äitin kehittelemä nimi nyt löytyisi:) Hauska yhteensattuma muuten, että veljeni nimi tuli täällä arvauksena, mutta eri henkilöllä se on, koska veljen nimessä ei väliviivaa.

Eli toinen nimistä on Manna-Pauliina.Ja nyt sellaiset vinkit, että saapas nähdä onnistutteko tämän kaivamaan. Eli naisennimi on kyseessä, joskin annettu M-nimi annettu vain miehille ja P nimeä ei yksistään kellekään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat