Vierailija

päiväkotiryhmästä, jos muut kutsutaan (tytöt) lisäksi muutama poika. Lapsi ei ehdottomasti halua tätä tyttöä synttäreilleen. Onko siis kutsuttava vastoin lapsen tahtoa vai annettava hänen päättää?

Kommentit (12)

Jos kutsumatta jättämiseen ei kerran ole mitään hyvää syytä, niin sitten tuo menee jo kiusaamisen puolelle. Tytöt on siinä mestareita jo pienestä pitäen: jätetään joku porukan ulkopuolelle. En suostuisi siihen.

Vierailija:

Lainaus:


normaali tyttö. Yritin suostutella kutsumaan, mutta useaan otteeseen sanonut että ei halua tätä tyttöä.AP
Kunhan hoidatte kutsumisen niin, ettei niille lapsille, jotka jää ilman kutsua, tule paha mieli.

Meidän tytön päiväkotiryhmässä on yksi tyttö, joka koko ajan huutaa, reuhoo ja kiusaa muita, meidänkin tytön on mm. tönäissyt päin aitaa niin että huuli halkesi, ja raapinut kasvoja (silmäkulmassa " kiva" jälki). Häntä ei todellakaan kutsuta lapseni synttäreille, lapsi itse on sanonut ettei halua. Se on lapseni suuri päivä, hänellä on tarkoitus olla hauskaa, eikä siellä kaivata käytöshäiriöisiä erityislapsia joita muut pelkää (sellainen tilanne tässä on).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toinen tapa on, että lapsenne kutsuu esim. 3 parasta kaveriaan, jolloin yksi lapsi ei jää ulkopuolelle.Ei lapset näitä asioita yksin päätä. He tarvitsevat aikuisen avustusta oppiakseen suvaitsevaiseksi.

Oma poikani oli TOSI surullinen kun häntä ei kutsuttu (syy: on liian rauhallinen, eikä riehu yhtä paljon), tykkää kuitenkin kaikista pojista, ei pelkää näitä ja haluaa olla kaveri. Sitten poika vielä isänsä kanssa oikeen näkyvästi jakoi muille niitä kutsukortteja =(

Minä taas kerroin tytöstä, joka hakkaa, huutaa, lyö, potkii, tönii ja raapii... Hänellä on diagnoosi, hän on erityislapsi. Ei ole kyse siitä, etteikö häntä olisi otettu mukaan porukkaan, vaan hän on oikeasti erityislapsi. Lapseni on saanut häneltä niin monesti turpaan, että pelkää häntä todella, enkä halua että hän pelkää omilla synttäreillään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat