Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oltiin kylpylässä ja siellä innostuttiin kokeilemaan keilausta. Hitto sehän olikin tosi kivaa, vaikka ennakkoluuloja lajin tylsyydestä oli vähän liikaakin. Jee sain kolme kertaa täyskaadon!!

Olis kiva käydä vaikka koko perheen kanssa keilaamassa, mutta aika kallista lystiä; tunti maksaa n. 20¿...

Kommentit (1)

Tutustuin kyseiseen urheiluun ollessani lapsi. Vanhempani keilasivat ahkerasti. Asuimme Tapiolassa ja siellä oli halli aivan vieressä.Nyt aikuis iällä olen käynyt satunnaisia kertoja työpaikan kanssa ja kavereiden kera.Uusinta hottia on hohto keilaus. Pimennetään valoja ja diskomusiikki sekä neon valot päälle. Pallot sekä joissain paikoissa kengät on käsiteltyjä ja hohtavat pimeässä.. Tai ennemminkin hämärässä.

Nuorison makuun on tuo hohto keilaus.Mutta hinnoista en osaa nyt sanoa juuri mitään. Kannattaa kysellä lähikunnista/kaupungeista missä on ja mitä maksaa. Varmaan on eroja.Ja toisissa paikoissa on todella suosittua. Iltaisin on paljon ratoja varattu. Eli jos meinaatte jonnekkin mennä niin käykää tutustumassa ensin ja kyselkää. ja sitten samana päivänä tai jos sanovat että voi varata aikaisemmin niin soitatte ja varaatte.Yritän hintaa muistella.. Ei tule muuta mieleeni kun että olemme jokainen kerta jakanut sen ratamaksun 4 osaan. Eli ei ollut mielestäni kallista. Mutta muistan että omat vesipullot kannattaa ottaa mukaan ja lämmin siellä on varmasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat