Vierailija

Olin 5-vuotian kanssa eräässä lastenputiikissa, jossa myydään leluja yms. lapsia kiinnostavaa tavaraa. Vähän sellaisen hienon erikoisliikkeen maineessa oleva kauppa.Lapseni tietysti katseli leluja, istui lasten nojatuolissa ja hermostui totaalisesti kun kielsin häntä koskemast mihinkään. Pakko kuitenkin oli kieltää, koska myyjä oli sen oloinen, että " vie nyt se tenavasi pois täältä tonkimasta!" Paljon vähemmällä olisi päästy, jos kaupan sisutuksessa olisi ajateltu lasten käyttäytymistä edes hiukan. Mitä järkeä on laittaa sänky kassan viereen? Lapsihan kiipeää sinne tietysti katsomaan kassapöydällä olevia tavaroita.Kai nämä kaupat sitten tehdään enemmän aikuisille, äideille, jotka käyvät siellä yksin valitsemassa kullanmuruilleen leluja yms roinaa.

Kommentit (1)

kauppoja joissa myydän leluja ja lasten vaatteita ei todellakaan ole tarkoitettu siihen että sielä käytäisiin ostoksilla pienen lapsen kanssa. Hyllyjen välissä on aivan toivotonta yrittää kulkea vaunujen kanssa ja vaatekaupassa kun menet vaunujen kanssa niin tuntuu että puolet vaatteista tarttuu väkisin mukaan kun jää kiinni vaunuihin.

Miksi kauppoja ei suunnitella niin että sinne olisi pienten lasten äitienkin helppo mennä. Nehän niitä kauppoja just tarvitsevatkin !!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat