Seuraa 

Niin, mietin tässä millaisia kesävaatteita sitä voisi ostaa kesäkuussa 8kk täyttävälle, konttaavalle lapsukaisella. Kaupat on täynnä ihania shortseja, hihattomia ym., mutta kannattaako sellaisia ostaa?!? Ongelmia ongelmia:)

Kommentit (2)

pitää tytöllä ohuita pitkiä housuja joihin ompelen polviin vahvikkeet. Sääli rikkoa vaatteita konttaamalla ne puhki.Vaunutellessa voi sitten pitää nätimpiä :)

Mielestäni t-paita tai erittäin ohut pitkähihainen paita on ok.Ohut kangas vastaa kuitenkin vain suojakerrointa 10 (maks). Auringosta on mahdotonta pysyä poissa kun on muitakin lapsia.Täytyy vain välttää keskipäivän aurinkoa.. Helpommin sanottu kuin tehty.

Ikää oli kyllä hiukan enemmän kun oli aikas hidas neiti tuossa liikkumaanoppimisessa.Kyllä konttaavalla pitkät housut ovat ehdottomat, ainoastaan pehmeällä nurmikolla pystyy shortseissa konttaamaan. Ja hihattomien vika on siinä että ne eivät suojaa auringolta. Me kyllä käytimme vuoden ikäisellä fysikaalisen suojan sisältävää aurinkovoidetta (Eucerin Junior sk 15), mutta aika vähän silti hihattomia käytettiin kun ne olkapäät sitä aurinkoa tuntuvat parhaiten saavan. Autoonkin aurinko paistaa niin kuumasti ettei sielläkään uskalla kovin vähissä vaatteissa lasta laittaa. Nättejähän ne kesähepeneet ovat, mutta kovin epäkäytännöllisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat