Vierailija

Miehellä on uusi työpaikka Helsingin Pasilassa, joten muutamme pk-seudulle. Minulla ei vielä ole tietoa työpaikasta, joten asuinalueen valinta on vähän vaikeaa. Haluaisimme sellaisen asuinpaikan, josta olisi hyvät yhteydet eri suuntiin ja perhe tarvitsisi vain yhden auton. Helsingin kantakaupungin hintoihin meillä ei ole varaa ja asuisimmekin mielellämme pientaloympäristössä.

Kommentit (12)

Pysäköintimahdollisuudet ovat olemattomatMuuttakaa jonnekin junaradan varteen ja mies menee junalla töihin. Sinä voit sitten ajella autolla mihin ikinä menetkin.Vantaalle ehdottomasti! Asuntojen hinnat ovat halvemmat kuin Helsingissä tai Espoossa ja mukavia asuinalueita löytyy radanvarrelta esim. Rekola tai Hiekkaharju.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täällä on (yllättävää kyllä) jopa suorastaan idyllisiä alueita lähellä rataa. Hiekkaharju, Korsossa radan länsipuoleinen osa, Rekolan omakotitaloalue - kaikki noin 20-25 minuutin junamatkan päässä Pasilasta. Ja hintataso on edullisempi kuin Helsingissä.

hyvin toimiva julkinen liikenne, paljon lapsiperheitä ja palveluja näille, mm. Vartiokylä, Myllypuron pientaloalue, Mellunkylä, Herttoniemi, Vuosaari ja jonkin verran kalliimpina vaihtoehtoina Tammisalo ja Marjaniemi. Laajasalo ja Jollas ovat hieman pussinperällä mutta ei niissäkään vikaa ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat