Vierailija

Onko yleensä tapana pitää valmistujaisia? Itselläni on siitä harvinainen tilanne että valmistun puolen vuoden sisällä toisen kerran, joten olisi syytä kaksinkertaisesti, lisäksi olemme menneet kihloihin.Äitini mielestä valmistujaiset eivät kuitenkaan ole välttämättä mitenkään tarpeellinen juhla, eikä hänen käsityksensä mukaan kukaan sukulainen ehtisi edes tulemaankaan. Lisäksi asun mieheni kanssa muutaman sadan kilometrin päässä omista sukulaisistani, joka myös hankaloittaisi vieraiden tulemista.Ärsyttää suunnattomasti äitini vähättely valmistumisiani kohtaan, itselleni ne kumminkin ovat iso asia ja ison työn takana. Harmittaa ettei äitimuori arvosta tehtyä työtäni ollenkaan.

Kommentit (4)

Päivällä ruokaa ja kahvi. Illalla boolia. Mummut ja perheelliset varmaan lähtee illalla pois. Omat lapset lähtevät mummun mukaan hoitoon illalla.On ollut niin vähän bileitä viime vuosina.

Ymmärrän kyllä, ettei juhliminen kaikkia kiinnosta. Eihän jotkut vietä syntymäpäiviä tai oikein jouluakaan. Mutta mitäs jos pistäisit kutsut menemään ja katsoisit, kuinka moni ilmoittautuu tulemaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta minä ainakin pidin maisterijuhlat muutama viikko sitten! Mielestäni siinä oli yllin kyllin juhlimisen aihetta, kun on alle 3 vuodessa tullut opinnot tehtyä kahden pienen lapsen ohella!Juhliin en tosin juuri kutsunut sukulaisia, kun ovat kaukana ja juhlat järkättiin viikon varoitusajalla, mutta ystäviä, työkavereita ja opiskelukavereita tulikin sitten siitäkin edestä. Päätin, että kutsun niitä ihmisiä, joiden kanssa on hauskaa juhlia ja jotka osaa nähdä valmistumisessa jotain arvoakin.Jos et tykkää itsekään pönötysjuhlista, niin miksette juhlisi miehesi kanssa kihlajaisia ja sinun valmistumisiasi kaveriporukalla?Samoin juhlin vajaa 3 vuotta sitten lakkiaisia ja vähän sitä ennen lapsen nimiäisiä. Meillä on tykätty järkätä juhlia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat