Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Haluaisin ostaa vauvallemme näppärät mutta siltikin tukevat (ei siis matkiksia) rattaat pehmeällä kantokassilla. Ykkösvaatimuksena on kääntyvä/kääntyvät etupyörä/-pyörät. Ja olen kovasti kiinnostunut juuri Emmaljungan City Cerox 360-kärristä.

Löytyisikö täältä kokemuksia kyseisistä menopeleistä?

Itse en tunne ketään, joka moiset omistaisi ja käyttökokemukset kiinnostaisivat joten toivottavasti niitä myöskin tätä kautta saisin lukea.

Umpihankeen ei ole tarvetta lähteä vauvaa työntelemään, joten uskon, että pienehköistä etupyöristä ei olisi haittaa vaikka pohjoisessa asummekin. Pääasiassa asfaltoiduilla teillä liikumme.

Ovatko nuo kestäneet hyvin? Vai onkohan tyyppivikoja?

Mietin ostavani käytetyt mutta niitä ei tunnu olevan myynnissä joten jollei ihmeitä tapahdu (eli sopivan värisiä osu kohdalle) niin taidan päätyä ostamaan ne liikkeestä (jos siis teen ostopäätöksen).Eli siis ruusuja ja risuja, kiitos.

Kommentit (2)

ihan ok:t käytössä, se etupyörä kääntyy hyvin jne, mutta en muuten tykännyt... en tiedä mikä loppujen lopuksi oli, mutta 2-3vkon käytön jälkeen valitsinkin city crossit (ostin kummatkin, myin cerox 360 pois) vaikka tosiaan ensituntumalta oli kivat työntää ja kääntyillä mutta sitten ei loppujen lopuksi, tämä on vain hassua kun en oikein osaa perustella mikä ei sitten miellyttänytkään. kokeilu oli kesällä pk.seudulla joten mitään loskaa yms ei ollut.

Harmi, kun et osaa eritellä, mikä rattaissa "tökki".

Meillä on olemassa tavan yhdistelmät (Brio Novat pehmeällä kantokassilla) mutta ketterämmät tosiaan nyt haussa.Lisää mielipiteitä kuulisin mielelläni :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat