Seuraa 

Mietin ostavani netin kautta Julbo looping aurinkolasit 19 kk ikäiselle tytölleni. Mietin ostanko koon I vai II, onko kokemusta? Julbon omat sivut mainostavat kokoa I 0-1-vuotiaalle, mutta kaikki myyjät 0-2-vuotiaalle. Tyttö on pienikokoinen. Onko turvanauhasta mielestänne hyötyä, kannattaako ostaa?

Kommentit (6)

nettikaupoista (urheilukaupoista), en mistään muualta. Täällä on monesti niin, että jotkut tavarat löytyy vaan netistä, ei paikallisista kaupoista. Ainahan ne voi palauttaa, jos ei passaa (tosin postimaksut joutuu maksamaan).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Optikolla olivat sitä mieltä, että hänen päähänsä ei ole mitään järkeä ostaa pienempiä, sillä nuo isommat istuivat erittäin hyvin. Takaremmi on mielestäni käytännöllinen, varsinkin silloin, kun lapsi yrittää haroa laseja pois. Näin hyviä ja laadukkaita aurinkolaseja ei ole ennen tullut vastaan, kannatan!

Meidän 6 kk pojalla on loopung I lasit, mutta tuntuvat aika pieniltä. En uskaltaisi ostaa noita laseja sovittamatta. Meidän tyttö (2v ja 2kk) valitti looping II laseja liian pieniksi. Eli painoivat ilmeisesti. Aurinkolasit kannattaa ehdottomasti sovittaa KUNNOLLA lapsen päähän. Muuten ne jää kokonaan käyttämättä (kuten meillä kävi viime kesänä) Toisille ei nuo Julbon Looping lasit sovi ollenkaan.Meidän tyttö valitsi itselleen Julbon " tavalliset" aurinkolasit. Tuntuvat tosi kevyiltä ja mukavilta. Tyttökin pitää niitä mielellään :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat