Seuraa 

Mietittiin ennen vauvan syntymää, että jos tulee tyttö, nimeksi voitais laittaa Alissa. Ja sitten kun tyttö syntyi, sanoin jo synnytyssalissa, että Alissahan se siinä.Sitten tuli puheeksi nimi siskon kanssa. En sanonut nimeä, vain vihjailin, että on aika harvinainen, mutta yhdellä julkkiksella on sen niminen tyttö. (Tajusin sen vasta myöhemmin, kun oltiin " keksitty" nimi tytölle.) Siskoni arvasi nimen ja sanoi, että jos heidän kolmas lapsensa olisi ollut tyttö, olisi hän sen niminen.Siskoni sanoi, että se on ihan ok. Mutta musta tuntuu silti, että olis otettu niiden nimi. Nyt mietinkin, pitäiskö nimi vielä viime tipassa vaihtaa? Ristiäiset viikon päästä.Mitä mieltä muuten nimestä?

Kommentit (10)

Minusta tilanteessa ei ole mitään ongelmaa, kun kerran sinä siskollesi kerroit, että olette ajatelleet tytöstä Alissaa..ethän sinä sitä siskolta silloin " varasta" , kun olette sitä miettineet jo ennen kuin siskoltasi asiasta kuulit!!Ja voihan olla, ettei siskosi enää tyttöä edes saa ja jää vallan kaunis nimi käyttämättä tai vaikka saisikin niin nimimaku ehtii muuttua :o)!!Eli jos Alissa parhaalta tytöllenne tuntuu niin antakaa ihmeessä se prinsessallenne..se on NIIN ihana..oih :o)!

Meillä oli sitten eilen ristiäiset ja tytöstä tuli Alissa.

Koko nimi on ALISSA LUMI TUULIA. Sisko tykkäs myös:) Tätini sanoi, että teidän perheet (meidän ja kahden siskon perheet) ovat nimien keksimisessä kyllä mestareita. Alissan serkuilla on melkein kaikilla jonkin verran erikoinen nimi.Nyt on väsynyt ja onnellinen olo, kun ristiäiset on ohitse ja kiireetön arki taas alkaa;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja tottakai voit laittaa sen tytöllesi. sehän on hyvä että siskosikin tykkää sisaren tyttären nimestä! ja voihan olla ettei siskosi ehkä saa enää tyttövauvaa ja siinä tapauksessa jäisi kaunis ja mieleinen nimi ihan turhaan käyttämättä!

Anna ihmeessä nimi jonka olette jo valinneet ennen tuota keskustelua:) entäs jos keskustelu olisi tapahtunut vasta nimenannon jälkeen,et sit varmaan miettis nimen vaihtoa ;)?Meillä kävi serkun kanssa (olemme hyvin läheisiä) aika samallalailla,kun serkku oli miettinyt tytölle nimen Minerva ja satuin mainitsemaan,että poikamme olisi saattanut olla Minerva,se oli tp5 nimien joukossa... Mutta kun serkkuni alkoi hätäilemään,että entäs jos te saatte sit tytön ja hän on siepannut nimen... niin sanoin vaan,et höpö höpö,ihanan nimen vain siis valitsivat minunkin mielestäni :) ja jos meille sitä lasta vielä tulee niin sehän voi olla hyvinkin poika tai sitten voi olla,että valitsemme ihan toisentyyppisen nimen jne jne

Jos siskosi olisi sanonut nimen ensin ääneen, tilanne olisi päinvastainen

-hän olisi " vienyt" teidän nimen..?Mutta jos hän olisi puhunut (ääneen) laittavansa sen ja sen nimeksi jo kauan ja hartaasti ja niiden keskustelujen pohjalta olisit päättänyt laittaa saman nimen, olisi se mielestäni vähän kurjaa.

(Vaikka nimiä ei voikaan varata)

Siskosi puolesta se on ok, joten anna mennä vaan. Ei nimiä voi varata ja jos nyt jätätte Alissan käyttämättä niin se voi jäädä kokonaan käyttämättä. Toinen juttu on se, että jos ette anna Alissaa nimeksi niin se voi jäädä kaivelemaan ja harmittamaan.Alissa on tosi ihana nimi! Ehdotin nimeä jossain vaiheessa miehelleni, mutta hän halusi tavallisemman muodon eli Alisan. Tyttömme ei ole vielä syntynyt, joten katsotaan nyt miten sen nimen kanssa lopulta käy :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat