Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis koira oli kantanut juuri pureskelemansa puruluun lattialle ja vauva ehti maistaa sitä.

Kommentit (17)

Meidän 1 vuotias on monesti löytänyt mummin koiran kovalla työllä " hautaaman" luun (=piilotettu sohvanpäällisen alle, tai maton alle) ja antaumuksella sitä imeskellyt ennen, kun on hätiin päästy mutta eipä ole poika ollu tähän mennessä kertaakaan sairaana.

Myös veljen saappaa pohjat on ehdtty maistelemaan ja eilen uskallauduin hiekkalaatikolle ja kappas, ekana länttäsi kielensä hiekkaan=D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toimiakseen kunnolla. käykää ihmiset kylässä perheissä joissa on koiria kissoja hevosia yms voi olla että teette lapsillenne suuren palveluksen sekä henkisen että fyysisen kehityksen kannalta. terveisin erään mustakarvaisen pusukoneen omistaja ja allergiattomien lasten äiti.

pöpöjä, vastaisin seuraavasti: KYLLÄ, toivottavasti sai pöpöjä. Pöpöt ovat ihmisalulle ihan tarpeellisia ja välttämättömiä. Ihminen elimistöineen on luotu/kehittynyt elämään pöpöjen yhteydessä ja tämä länsimaalainen kaupunkiympäristö sotii ihmisen kanssa solutasolla. Siis tervehtikää ilolla pöpöjä aina kohdatessanne sillä ilman riittävää altistumista PÖPÖILLE me sairastumme ja monet ovat jo sairastuneet.

tuo ihmispaska johon meidän koiramme on ihastunut. Jotenkin sen haistaa koiran hengityksestä että taas on löytynyt jonkun lenkkeilijän hätäläjä. miten siis ihmiset pysty tekeen ison hädän kyykyssä suuren kaupungin melkein keskustassa sijaitsevaan lenkkipuistoon. Itse kävisin kotna ja tulisin uudestaan lenkille kevyemmin askelin.

pieninä makupaloina lapsiperheille, lasten välipaloiksi.

saavat sitten semmosetkin vanhemmat ostaa koiran paskaa terveystuotteena lapsilleen, kellä ei ole koiraa.

Saavat sitten vastustuskyvyn allergiaa vastaan.

Mieheni, ketä on juoppo alkoholisti on luvannut laittaa oman " kekonsa paskaa" myös mukaan. Saavathan maistaa lapsoset sitten ihmispaskaakin ja ihan käärepaperiin pakattuna. Alistuvat alkoholistin paskalle ja ei tule isona juoppoja.

Setäni, jolla on paha limayskä on myös luvannut räkiä limaklimppejään tötteröihin, jotka sitten myydään edulliseen hintaan nekin.

veljeni taas, mielellään kusee purkkehin, että lapset saavat vähän nestettäkin. Sehän ei haittaa vaikka munuaisvika onkin ja saa siinä sivussa mojovat lääkejämät.

Tätini antaa vertansa, josta tehdään tikkareita. Sekään ei haittaa, vaikka syöpä on tädillä. Saavat mukulat sitten estohoitoa.kATTOKAASA KAIKKI PASKA, JÄTÖS JA JÄTEHÄN ON LAPSILLE TODELLA TERVELLISTÄ.pesuaineita. Seuraukset ovat juuri nuo allergiat ja ikuiset riesat. Ennen vanhaan sanottiin että lapsi pysyy tervenä kun saa nuolla eteisessä kengänpohjia. Missä maalaisjärki? Kaupungeissa ainakin harvinainen luonnonvara.

musta oli vain hauskaa ja söpöä, kun lapseni löysi koiran puruluun, jota innoissaan pureskeli. Ei tullut mieleenkään olla huolissani. Meitä on näköjään moneen junaan :-).

Voi kauhistuksen kanahäkki, jos se koirakin oli justiinsa syönyt omat sontansa ja tuli sit paskanmakusen luun kans tyrkylle, apuuuuvaaaaaaaaaaa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat