Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Elikkäs mielipiteitä kaipaisin seuraavista 1,5-krs valmistalovaihtoehdoista, kun haussa on valoisa ja toimiva koti lapsiperheelle:

http://www. muurametalot. fi/mallisto2_121-3_pohja. phpVAIhttp://www. designtalo. fi/files/pohjakuvat_2007/dt_pohjakuva_vihtori_ak. jpgja tähän yläkerta:http://www. designtalo. fi/files/pohjakuvat_2007/dt_pohjakuva_vihtori_yk_levea. jpg

Kommentit (6)

Kamalasti hukkatilaa mm. eteisissä. Lisäksi omiin vaatimuksiini kuuluu mm. takka-leivinuuni ja puusauna, noissa ei pysty sitä toteuttamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

keskinkertaisesta vaihtoehdosta. Takan paikan tosin muuttaisin, nyt sitä ei näe kukaan. Yläkerran makkarit kapeita ja viiston katon takia " kuiluja" , vessassa pitää olla suihku myös ylhäällä. Ehkä yhdistelisin makkareita jos ei tarvita noin montaa

Yläkerran kapeat, viistokattoiset makuuhuoneet taas ovat minusta huonot. Ja teinit kuulevat toistensa jokaisen rasahduksen.Toisaalta Muuramen alakerta ei iske minulle yhtään. Yksi makuuhuone olohuoneen seinässä kiinni, saunasysteemit jotenkin liian kaukana kaikesta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat