Seuraa 

Ohjeistuksessa seisoo, ett joka käyttökerran jälkeen vaihdettava :O Toimiiko kaikki näin?

Kommentit (8)

Pöpöjen kasvamisesta filtteriin apteekkari jotain mainitsikin.

Tykkään että paljon paljon parempi kuin nenän niistäjä tää friida. Eka kerralla onnistu jopa ilman huutoa, sattu kai sopivaan saumaan eli oli kaikin puolin tyytyväisenä miekkonen.

Hoitotasolla vaan kellotteli eikä vastustellu. Muilla kerroilla on pää alkanu kääntyileen jo (pian 3kk) ja ukko on tullu avuksi, jos on ollu paikalla.

Meidän vauvaa 10 kk naurattaa keittosuolatipat kun niitä laittaa ensin nenään, annan niiden vaikuttaa vähän aikaan niin räkä lähtee helpommin - tämä saattaa olla toki pässinlihaa, mutta mainitsempa nyt...Joku kirjoitti täällä aikaisemmin käyttäneensä filttereiden sijasta tupakoiden filttereitä, eli niitä, joita voi ostaa irtonaisena tupakkahyllystä. En ole kyllä kokeillut joten tiedäpä sitten... Mutta ovat kai ainakin halvempia.Että tämmöistä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


ilman sitä saa paremman tehon imuun ja säästää rahaa ;)

Eikä olla tultu kyllä kipeeksikään enää ilman filsua, liekö vastustuskyky parantunut tai sitte ollaan jo tultu immuuneiksi lasten taudeille ;)

vaihtaneet joka kerta - siis silloin, kun vielä filttereitä käytimme. Luovuimmeitse asiassa koko filtterin käytöstä ja kylläpä tuli imuun kivasti vielä tehoa! Apteekista sanoivat, että imu ei silti voi olla mitenkään liian kova.annelie

Miten te onnistutte siinä imemisessä? Meidän reilun 7kk ikäinen poika pistää täysillä vastaan ja kääntyy heti toisinpäin. Mä en saa enää imettyä ollenkaan.

Jännä muuten, kun friidan mukana olleet filtterit oli tosi huokosia ts. lörppöjä ja pussukan minkä ostin niin filtterit ovat siinä kuin kaupasta toppatupakkiin tarkotetut napakoita :D olipa sepustus. .

Käsittääkseni se filtteri on siinä myös sitä varten, että se estää pöpöjen kulkeutumisen imijän suuhun, joten en kyl suosittele jättämään sitä filtteriä pois. Meillä ainakin tuli varsinkin isä aina kipeeksi, kun käytimme sellaista filtteritöntä niistoletkua.Meillä on vaihdettu sitä filtteriä ehkä pari kolme kertaa / räkätauti eli ehkä noin kerran päivässä.Ostin just uuden friidan, koska vanha jäi reissun päälle. Ne uudet filtterit oli aika huteran näköisiä.t: Lempi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat