Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käy pienellä lenkillä ja ota ihan rauhallisesti!

Kommentit (10)

Myöhemmin kätilö sanoi, että se pitää verenkierron tasaisena tai miten se nyt sen sanoikaan, mut siis sillai, ettei se vauva paina kokoajan jotain tiettyä kohtaa ja sit kans auttoi vauvaa laskeutumaan alaspäin synnytyskanavassa.En tiedä auttaako käynnistymisessä, mut ei siitä haittaakaan varmasti ole.

Aamulla tuli parin tunnin ajan max 10 min välein, sitten harvenivat. Välillä tullut tunnin välein, nyt puolen tunnin välein. Mitä teen? Meenkö saunaan, suihkuun, lenkille vai mitä? Makuulla ollessa välit selkeästi pitenevät.t. rv 41+0

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse sain synnytyksen käynnistymään nännihieronnalla rv 41+6, kun seuraavaksi päiväksi oli jo sovittu käynnistysaika.Itselläni ainakin supistukset alkoivat aika pian nännihieronnan aloittamisen jälkeen (ehkä 5 minsaa meni) ja jatkoin hirontaa puolisen tuntia. Siitä alkoivat synnytyssupstukset toden teollla.

Nännien hierominen ja nipistely erittää oksitosiinia. Taysissa piti supistuskäyrällä veivata niitä kymmenen minuuttia, ja kyllähän ne hiukan supistuksia sitten tehostivatkin.

yritin pysyä koko ajan liikkeellä. Supistukset alkoi rv 41 klo 18 ja vauva syntyi seuraavana aamuna ysiltä. Kunnon supparit taisi alkoa aamukuudelta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat