Homous on sairaus, niin kuin pedofiiliuskin on.

Vierailija

Toiset tykkää samaa sukupuolta olevista ja toinen lapsista. Outo homma, että toiset vaan viedään hoitoon.

Sivut

Kommentit (25)

homous löytyy sairausluokitus ICD 10:stä, niin löytyy myös heteroseksuaalisuus sekä pedofilia, eli sairausluokituksen mukaan, kaikki seksuaaliorientaatiot voidaan diagnosoida sairauksiksi.Sairausleiman leiman lisäksi pedofilia on rikos, mitä taas heteroseksuaalisuus ja homoseksuaalisuus eivät ole.Mutta siis sairauksia ovat kaikki.

Jos kaksi yksilöä ei jostain syystä halua / kykene elämään elämäänsä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Jos kaksi yksilöä jostain syystä haluaa pysyvän ihmissuhteen jonkun kanssa. Jos kaksi samaa sukupuolta olevaa yksilöä elää keskenään harmoniassa ja haluaa myös seksuaalista läheisyyttä.

On, mutta mitäs sitten? Se on vähän sama juttu kuin usko. Antaa toisten olla uskossaan onnellisia, kunhan eivät tyrkytä sitä muille.

Mutta pitääkö sitä päästä naimisiin? Kyllä laillinen virallistaminen raha-asioiden hoitamisen tasapuolistamiseksi pitää riittää. Tai pitääkö saada hedelmällisyyshoitoa tai adoptio-oikeus? Ei, silloin asia koskee jo jotain muuta henkilöä, eikä tältä kysytä.

on vaikea nähdä ees pedofiliaa sairautena. Lapseen sekaantuminen on aina väärin, mut kuten muutkin seksuaaliset suuntautumiset, niin se on sisäsyntyistä. Kenestäkään ei voi tehdä homoa, heteroa, transsukupuolista jne.

sano minun sanoneen... ennen sai siihen sairauteen hoitoa ja suurin osa parani. kai siihen saa nykyäänkin hoitoa jos haluaa. se kai on jotenkin hienoa ja trendikästä olla hintti.

F66 Sukupuoliseen kehitykseen ja suuntautumiseen liittyvät psyykkiset häiriöt ja käytöshäiriöt

Psykiska störningar och beteendestörningar sammanhängande med sexuell utveckling och orientering

Perturbationes psychologicae et modi se gerendi ad formationem et orientationem sexualem adjunctae

Synonyymit* Suomenkieliset

o Psykoseksuaalisen kehityksen häiriöt

* Latinankieliset

o Perturbationes formationis psychosexualis

o Perturbatio orientationis psychosexualisHuomautuksetSukupuolista suuntautumista sinänsä ei tule pitää häiriönä. Tämän ryhmän koodeilla ilmaistaan seksuaalisen kehityksen tai suuntautumisen tyyppi silloin, kun kehitys tai suuntautuminen on ihmiselle itselleen ongelmallinen.

&Huom!

Tämän ryhmän koodeissa ilmaistaan viidennellä merkillä onko suuntautuminen hetero-, homo- vai biseksuaalinen. Biseksuaalisen tilan koodia tulee käyttäää vain, jos on olemassa selvää näyttöä seksuaalisesta kiinnostuksesta kumpaakin sukupuolta kohtaan.

LukuV Mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt F00¿F99

RyhmäF60¿F69 Aikuisiän persoonallisuus- ja käytöshäiriötF63¿F69 Muut aikuisiän persoonallisuus- ja käytöshäiriöt

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat