Voiko omat hiukset leikata itse ?

Vierailija

Oletko ikinä leikannut hiuksiasi itse ?

Hiukseni on kasvaneet jo turhan pitkiksi. En viitsisi laittaa rahaa kampaajalle, kun on muutenkin siitä pulaa.

Jos laittaa pään alaspäin ja harjaa kaikki hiukset alas ja Leikkää latvan pois. Tuleeko ihan kamalan näköinen ?

Kommentit (7)

Vierailija

leikannut ja värjännyt hiukseni vuosikaudet itse kun ei oo varaa käydä kampaajalla. Pitkien tasapitkien hiusten latvojen leikkaus onnistuu parhaiten kun leikkaa "nipuissa", eli ottaa pienen nipun kerrallaan ja leikkaa jokaisesta nipusta saman verran. Ja helpoin tapa saada pitkät hiukset leikattu kerroksittain, on ottaa "nyrkin mittoja", eli taas pieniä nippuja ja leikkaa esim. kahden nyrkin mittaiseksi. Hyvä tulee :) Kahden peilin käyttö on kyllä ihan ehdotonta, voi tulla kivoja pikku yllätyksiä jos ei näe takahiuksia...Mutta kaikkein paras keino latvojen leikkaukseen on pyytää kaveria leikkaamaan, jos vaan luottaa tarpeeksi ja vaikka näyttää kuinka paljon pitää leikata. Jonkun 2 senttiä on nimittäin toisen 5 senttiä, on tultu kokeiltua :)

Vierailija

Pitkissä suorissa hiuksissani ei ole juurikaan erehtymisen varaa, kun ei tarvitse yrittää mitään "mallia", vaan riittää kun leikkaa suoraa viivaa.

Vierailija

ja nyt kun oma kampaaja on vielä äippälomalla niin en raaskis mennä kellekkään vieraalle leikattavaks :)ajattelin kyllä että joku kaveri vois jeesiä, mutta kun en noista kavereistakaan keksi kuka...

Vierailija

Muutama kuukausi sitten kävin kyllä kampaajalla, eikä tulos ollut yhtään sen kummempi kuin itse leikaten. Suututti maksaa moisesta työstä monta kymppiä. Tästä lähin leikkaan vain itse tai pyydän teinityttöjäni leikkaamaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat