Vierailija

Hei!Juhlia luvassa, ja pojillamme (4 v ja pian 6 v) on molemmilla mustat puvunhousut sekä kauluspaidat (+solmiot), mutta asialliset juhlakengät puuttuvat.

Jumbossa kiertelin kauppoja ja yritin etsiä siistejä, mustia juhlakenkiä, mutta valikoimat tosi nihkeät :(

Tytöille löytyy juhlakenkää jos minkälaista, mutta poikien valikoima suorastaan tyrmäävä :/Auttakaa "hädässä", kertokaa hyvät kenkävinkit :)

(Helsinki-Espoo-Vantaa-lähikunnat akselilla) tai vaikkapa nettikauppakin (tosin olisi parempi jos "livekauppa", että pääsee sovittamaan _heti_, eikä tuu huti ostoksia)

Kommentit (8)

Aivan ihania kenkiä noissa nettikaupoissa :)

Mutta mielummin ostan "livekaupasta" niin päästään sovittamaan ja varmistumaan niiden sopivuudesta heti paikan päällä, ennen kauppojen tekemistä.

Pitäneekin tehdä kunnon kauppakierros ;), no nyt tietää vähän minne suunnistaa ;)

Kaksi tenavaa mukanani (joista nuorempi älytön hulivili) sekä valtava vauvamahani, ei järin houkutteleva "yhtälö" ;)

No, josko hankkis kerralla hyvät juhlakengät, niin että niillä juhlis useammatkin juhlat ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olihan siellä Citymarketissa kahta erimallia ja molempia haluamisiasia kokoja. Eli siinä käytävällä, jossa joka menee vauvan vaatteiden ja kenkien välistä. Eli vauvan vaatteita vasta päätä.Halosella on ainakin tosihyvät valikoimat poiken kenkiä, tämän hetkistä tilannetta ja kokoja en tiedä.

Minä olin lauantaina ihan muissa asioissa Myyrmanin tarjoustalossa ja silmiini sattui todella kivannäköiset poikien musta juhlakengät. Ihan perusnauhakengät, mutta sironmalliset. Koska meillekin on tulossa yhdet yo-juhlat niin ostinpa nuo, nimittäin hinta oli vain 14,90 e. Kengät ovat hintansa perusteella keinonahkaa ulkoapäin, sisällä oli aitoa nahkaa, ainakin merkin mukaan. Ajattelin että eiköhän ole hintansa väärti ja kengät todellakin näyttävät arvokkaimmilta kuin ovatkaan. Kokoja oli ainakin 28-34.

Ostin sieltä juuri toissaviikolla nahkaiset mustat poikien juhlakengät. Hyvännäköiset ja muutenkin laadukkaan tuntuiset ja hyvien kenkien kriteerit täyttävät.

Olivat vielä -50% ja hintaa jäi vain 22.50 €.

hyvinkään Prismassa katsoin viime viikollatarjouskenkähyllyssä oli mustia poikien perus juhlakenkiä...poistohinta muistaakseni 7e. 27 kokoa ainakin kun käsissä pyörittelin ja mietin tarvittaisko me, mutta en keksinyt syytä meidän pojalle ostaa...

Ei mitään mega upeita mutta ei mitään rumiakaan, ihan perus siistit mustat kengät jotka olisin hyvin omalle pojalle voinut ostaa jos tarvetta olis ollut :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat