Vierailija

Onkopäiväkodin toimintaohjeissa oikeasti sellaista määritelmää kuten " tukilapsi" ?Viittaan tuohon yhteen ketjuun alemmalla

Kommentit (4)

Tarkoittaa siis kumminkin sellaisia lapsia, jotka valitaan erityisryhmään vahvuuksiensa ansiosta.

Lapsella ei ole mitään velvollisuuksia. Ammattilaiset ovat vain arvioineet kyseisen lapsen sellaiseksi, joka esim. antaa hyvin mallia leikkitaidoillaan.

Vertaislapseksi valitaan joskus myös lapsia, joilla ei varmuudella voida todellakaan sanoa olevan mitään vahvuuksia erityislasten tukemiseen kasvussa ja kehittymisessä. Tällasia lapsia tulee integroituihin ryhmiin muun muassa kotoa, perhepäivähoidosta ja toisinaan toisista päiväkodeista. Mutta siis jos lastasi pyydetään siirtymään päiväkodin sisällä erityisryhmään vertaislapseksi voit olla hyvillä mielin: siloin katsotaan lapsesi olevan aivan tavallinen ja normaali lapsi joka hyötyisi itse ja hyödyttäisi erityisryhmän monenlaisia lapsia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ryhmä on mahtava. 5 erityislasta ja 7 tukilasta ja 5 aikuista. En tiedä erityilapsista kuin parista, että ovat eryislapsia, koska tunnen vanhemmat.

paljon rauhallisempi ryhmä kuin entinen tavallinen 21 lapsen ryhmä, jossa oli varmasti muutama diagnostisoimaton erityislapsi -SUOSITTELEN!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat