Miten auto tankataan? Voisko joku antaa selostuksen vaihe vaiheelta :)

Vierailija

Ajoin just kortin ja sain vanhan auton lahjaksi. Nyt mun pitäis mennä tankkaamaan se. Miten? ÄLKÄÄKÄ NAURAKO SIELLÄ!!! XD

Kommentit (14)

Vierailija

jossa vielä elää halu auttaa toista. Kun yritin tankata autoa, bensaa purskui tankista päälleni, vaikka se ei kuulema ole mahdollista, koska siinä pistoolissa on joku automaatti, joka sen estää. Olisiko sitten ollut rikki.

Vierailija

meet tankkaan, niin siinä näytössä on ohjeet mitä teet. Ota eka korkki pois bensatankista. Sitten rahat/kortti sisään, seuraat ohjeita...

Vierailija

ja tankkaat sen verran kuin tarvii. Sitten menet maksamaan ja kerrot polttoaineen laadun ja tankkauspisteen numeron niin myyjä sanoo summan ja maksat ja lähdet pois.

Vierailija

Toisissa autoissa se aukeaa avaimella, toisissa on auton sisällä jossain kuskin ulottuvilla avausvipu. Ajat huoltoasemalle ja bensamittarin viereen niin, että auton bensatankin luukku on siellä mittarin puolella. Avaa bensatankin luukku ja ota bensa" pistooli" kätöseen. Sitten työnnät sen tankkiin ja painat liipaisinta. Annat mennä joko niin monta litraa kuin haluat (määrä ja hinta näkyvät mittarista) tai sitten täyteen, jolloin pumppu pysähtyy itsestään kun tankki on täynnä. Sitten kävelet kassalle maksamaan, jos siis ei ole korttiautomaatti.

Vierailija

a. riittävän lähellä bensapumppua (eli ettei auto joudu siirtää eteen päin)jab. ettet oo liian lähellä bensapumppua sivusuunnassa, jotta mahdut pistoolin kanssa tankkaamaan.on meinaan kiva paniikki siirtää kun huomaa että letku ei ylety tai pistooli ei mahdu auton ja pumpun väliin ja rahat jo laitettu.on meinaan käynyt näinja tosiaan toi että avaa bensatankin ekana on todella fiksua, koska samlla huomaa jos väärällä puolella. ja myös se että talvella voi olla jumissa tai muuten vaan jumittelee.ai juu! ja lopuksi. muista sulkea bensatankki :Dnää ihan omakohtasia kokemuksia. bensatankin korkkia on vaikea ettiä jos se on jossain välissä matkaa lentäny pöpelikköön katolta.

Vierailija

ja kysyn voisiko joku tankata mun autoni. Vielä kertaakaan ei ole tarvinnut itse tankata. onneksi. kerrran kokeilin enkä kokeile toista kertaa.

Vierailija

Jolloin ei tarvi mennä maksamaan sisälle. Tietenkin pitää ajaa silloin automaatille. Kuitin saa yleensä lopuksi työntämällä kortti uudelleen sisään.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


ja kysyn voisiko joku tankata mun autoni. Vielä kertaakaan ei ole tarvinnut itse tankata. onneksi. kerrran kokeilin enkä kokeile toista kertaa.

????Minä en tiedä kuin yhden tällaisen palveluaseman ja se on Helsingin Kruunuhaassa. Missään ei ole minua palveltu eikä varmasti kukaan olisi ehtinyt tai halunnut palvella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat