Ebookers? Kellään kokemuksia? On vaan niin halpa että toimiiko kaikki sitten?

Vierailija

Oon kattonut esim Pariisin matkoja 408eur sisältää lennot, hotellin ja verot, miten voi olla niin halpa?

Sivut

Kommentit (42)

Finnairin lennot 195 e/henkilö Stockan hulluilta päiviltä. Välillä lennot ovat paljon paremmassa alennuksessa.7 yötä Ebookersin kautta varatussa hotellissa, kahden hengen huone. Hotellihinta kokonaisuudessaan 520 e.Ei todella ole kallis kun tuohon hintaan sisältyy kaikki. Arvon heittelijät voisivat vähän esitellä niitä halpamatkojaan kun kuitenkin kaikki olisivat kiinnostuneita, että minkälaisessa nuorisohostellissa 10 muun tuntemattoman kanssa sitä on punkattu kun on halvemmalla päässyt.

Jää vielä yli 300 ¿ hotelliin, kahdelta ihmiseltä 600 ¿. Jos esim. viikon on matkalla niin jää yli 80¿/yö eli jo ihan hyvän hotellin saa.

mutta toki sun täytyy itse katsoa että hotelli on sellainen kuin haluat (halpa vai luksus) ja että selviät siellä jne. Mitään mistä et maksa ei taatusti kuulu hintaan.

rentukka

On luotettava,
Varattiin thaimaanmatka huhtikuulssa ja hinta oli halpa ja kaikki suju ok. Hotelli varattiin muistaakseni eri paikasta, mutta hyvä sivusto on, suosittelen!

Vierailija

Mekin ollaan useasti käytetty ja aina tullut positiivisia lisäyllätyksiä esim maksuttu perus huoneesta mutta saatu sviitti, aina on meriäköala kuulunut hintaa vaikka normaalisti maksais enemmän..yms. Hyviä vuokra-auto tarjouksia on ollut. esim  ranskassa saatiin 39€ qausqai maasturi, aivan uusi ja rajoittamattomilla kilometreillä. SUOSITTELEN!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat