Vierailija

Oon kattonut esim Pariisin matkoja 408eur sisältää lennot, hotellin ja verot, miten voi olla niin halpa?

Sivut

Kommentit (48)

Finnairin lennot 195 e/henkilö Stockan hulluilta päiviltä. Välillä lennot ovat paljon paremmassa alennuksessa.7 yötä Ebookersin kautta varatussa hotellissa, kahden hengen huone. Hotellihinta kokonaisuudessaan 520 e.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei todella ole kallis kun tuohon hintaan sisältyy kaikki. Arvon heittelijät voisivat vähän esitellä niitä halpamatkojaan kun kuitenkin kaikki olisivat kiinnostuneita, että minkälaisessa nuorisohostellissa 10 muun tuntemattoman kanssa sitä on punkattu kun on halvemmalla päässyt.

Jää vielä yli 300 ¿ hotelliin, kahdelta ihmiseltä 600 ¿. Jos esim. viikon on matkalla niin jää yli 80¿/yö eli jo ihan hyvän hotellin saa.

mutta toki sun täytyy itse katsoa että hotelli on sellainen kuin haluat (halpa vai luksus) ja että selviät siellä jne. Mitään mistä et maksa ei taatusti kuulu hintaan.

rentukka

On luotettava,
Varattiin thaimaanmatka huhtikuulssa ja hinta oli halpa ja kaikki suju ok. Hotelli varattiin muistaakseni eri paikasta, mutta hyvä sivusto on, suosittelen!

Vierailija

Mekin ollaan useasti käytetty ja aina tullut positiivisia lisäyllätyksiä esim maksuttu perus huoneesta mutta saatu sviitti, aina on meriäköala kuulunut hintaa vaikka normaalisti maksais enemmän..yms. Hyviä vuokra-auto tarjouksia on ollut. esim  ranskassa saatiin 39€ qausqai maasturi, aivan uusi ja rajoittamattomilla kilometreillä. SUOSITTELEN!!

Vierailija

Suosittelen minäkin ebookersia/bookingia. Olemme paljon omatoimisesti matkusteleva pariskunta. Jos hotellin keskeinen sijainti on tärkeä (kuten itsellemme kaupunkilomalla), voit rajata hotellin sijainnin keskustaan. Voit myös katsella esim. tripadvisorista, mitä muut ovat tykänneet hotellista. Käteviä nuo lento+hotellimatkat. Joskus otamme halvat lennot ja etsimme siihen sopivan hotellin. Säästää paljon valmiisiin pakettimatkoihin verrattuna.

Mukavia reissuja!
t. Sirpa
Puerto de la Cruz, Tenerife, Espana

Vierailija

Ei ole mitään moitittavaa. Kaikki on mennyt aina aivan hyvin. Otettiin tuossa hieman lainaa luottokortilta ja varattiin nyt meidän kolmas matka tämän palvelun kautta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei ole mitään moitittavaa. Kaikki on mennyt aina aivan hyvin. Otettiin tuossa hieman lainaa luottokortilta ja varattiin nyt meidän kolmas matka tämän palvelun kautta.
Entäs sitten jos joutuu perumaan varatun matkan? Onko kellään siitä mitään kokemuksia? Onnistuuko helposti ja kuinka nopeasti saa rahat takaisin?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat