Millä rajata istutukset, kasvimaa yms.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei! Uusi talo, ja pihaa pitäisi laitella. Monenlaista rajausta on olemassa, mutta mikä paras (halpa, hyvä, siisti, helppohoitoinen..). Eli tarvitsisin vinkkiä rajauksiin1) nurmikon ja nurmen väliin2) hiekkalaatikon reunat ja mitä ympärille (tulee alueelle, jossa ei nurmea), toki voi ostaa/tehdä laatikon, mutta jos kivoja vinkkejä, millä voisi rajata..3) kasvimaan rajaus (ympärille tulee marjapensaita, omenapuita tälle alueelle, ja kuoriketta maahan)Olimme miettineet joihinkin esim. vanhoja LYHTYPYLVÄITÄ, mutta ovat kai nykyään kielletty käyttää (tai pitäisi hakea lupa, kun jotain myrkkyä on..). Myös turveharkkoja ja sitä puista reunusta on mietitty..

Kommentit (1)

Vierailija

Meillä istutusten aluset siis marjapensaat ja havut hortonomi käski laittaa kuorikatteella. Nurmen ja talon väliset käytävät rajataan kestopuu laudoilla (lauta tulee kantilleen ohut reuna ylös) ja talon vierus tulee kivellä.

Hyötykasvimaa tehtiin turveharkoilla reunat. Tosi kivan näköinen ja siisti tuli. Ja erillinen kukkapenkki keskitetty vain yhteen kohtaan tuli luonnonkivistä reunat. Muut kukat tulee ruukkuihin.

Hiekkalaatikoksi taidetaan laittaa jotain muuta kun ihan perinteinen laatikko...vielä mietinnässä. Ehdotuksena tuli mm. vanha veneen runko joka puolitetaan...kiva idea.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat