Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

1. kalleusluokassa 1558,94 euroa ja 2. kalleusluokassa 1543,04 euroa on minimipalkat KVTES:n mukaisesti. Jos on tutkinto.Jos on " epäpätevä" niin palkka voi olla minimissä 1360,11 euroa (sivistystoimen perustehtävät kuten kerho-ohjaaja tms.).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Onko totta että nuoriso ohjaajalla on noin huono palkka
Nykyään ehkä hieman enemmän mitä veistiketjussa mainittiin, mutta siinä parin tonnin kieppeillä, jos ei ole erityistehtäviä jotka palkkaa korottaisivat. Ilta- ja muut lisät tietysti päälle, mutta työajat ovat vaihtelevia ja ainakin meidän kunnassa tulee liikkumista, kun välimatka ovat pitkiä.Teen epäsäännöllisesti nuoriso-ohjaajan sijaisuuksia, esim. nuokkarivalvontaa.

Saimaa

Kunnalla nuoriso-ohjaajina meitä on AMK sosionomeja ja yhteisöpedagogeja, työ on haastavaa asiantuntija-/ kasvatustyötä 12-18 vuotiaiden parissa. Palkka on enemmän mitä täällä puhutaan. Ilman kokemusta pienessä kunnassa oma palkkani on noin 2200 €/ kk joka on työn monipuolisuuteen ja vapauteen nähden mielestäni ihan hyvä aiemmin kaupanalalla toimineena. Teemme töitä arkena kaksi toimistopäivää ja kolme iltaa, viikonloppuisin nuorisotilat ovat kiinni, tosin tämä ei palvele nuoria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat