Miten myöhään saa remontoida kerrostalossa?????????

Vierailija

Mielipiteitä/tietoa kaipaan. Järjestyssäännöissä ei sanota mitään tarkkaa aikaa. Alakerrassa asuu kiukkuinen rouva, joka vaatii hiljaisuutta remonttiäänten osalta klo 20. Meillä remontti todella pahasti kesken, vietetään " leirielämää" ja mies on kotona vasta kuuden aikaan...haluttaisiin homman etenevän.

Onko teistä ok, jos rempataan klo 21 asti???????? Siis ääninä nakuttelua ja laminaattisahaa.Tosiaan, jokailtaista tämä meteli ei ole, viimeksi lähti tällaista ääntä kaksi viikoa sitten.Lissu

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Ennen sitä ei nokan koputtamista muilta.

Ei aina voi elää sen mukaan miten muiden lapset menee nukkumaan.

On se kumma jos naapurin nico-petteri menee nukkumaan kello 20 niin sitten on oltava koko kerrostalossa hiljaisuus.

Vierailija

-Ekanakin tämä naapurin rouva on varsinainen kyylä, pyysi mm. meidän toista naapuria pesemään lastensa kumisaappaat hammasharjalla ulkona, jottei tule kuraa rappukäytävään

-klo 21 ollaan aikeissa lopettää

-en pysty itse hommaa tekemään, kun selkä on niin kipeä

-järjestyssäännöissä ei mitään sanota, siksi kysyinkin teiltä, hyvä yleisöKiitos kommenteista, pyritään vastedeskin lopettamaan remppa ajoissa (siis ihan tuon naapurin rouvan mieliksi klo 20 mennessä)Lissu

Vierailija

Imuroidaanko ja kolistellaanko teillä 5 kun lapset nukkuu? Vai pitääkö olla hiljaa?Meillä oli just kattoremppa meitin omakotitalossa. Yläkerrassa on makkarit ja remonttireiskat lopetti monesti kymmeneltä hommat. Hakkas kattoon peltejä nosti lankkuja.. Välikatto kunnostettiin samalla eli ihan käveli paneelien " päältä" .

Lapset nukutettiin normaalisti kahdeksalta.Vanhana kerrostaloasukkina ihmettelen miten ei vasaran pauketta kestetä kuunnella muutamina iltoina. Mua harmitti se vaikka kuudelta illalla -musta pahempi olis kuunnella pitkittynyttä remonttia joka jeesuksen ilta..Remontti on ikävää ulkopuolisista, mutta sopu sijaa antaa!

3

Vierailija

Meijän suunnalla tuntuu aika monessa paikassa olevan kymmeneltä " hiljasuus" .Jos halutaan pitää bileet ja mekkaloida enempi niin siitä pahoitellaan (siis mahdollisesta mekkalasta pahoitellaan) käytävässä ilmotustaululla!Musta te voitte jatkaa remppaa myöhempään: perustelkaa vaikka sillä että jos remontti tehdään nopeasti niin siitä päästään eroonkin nopeasti. Kyllä se mekkalointi harmittaa aina: mutta pakkohan sitä on tehtäväkin.Saisko miehesi pekkasta? Sais koko päivän pakertaa?

Vierailija

Meillä lapset menevät iltapalalle klo 20 ja nukkumaan 23.30, ei olisi kiva kuunnella remonttimölyjä enää tuohon aikaan. Meilläkin remontti kesken, mies tulee töistä klo 19 joten remontoimme siis viikonloppuisin ainoastaan.

Vierailija

Jos erikseen on ilmoitettu että saa makkaloida: niin saa mekkaloida.Mitä se sitten tarkoittaa: että saa mekkaloida kymppiin saakka mutta ollaan hiljaa seitsemältä?Ihan rauhassa saa soittaa poliisit paikalle: mulla on järjestyssäännöistä kopio jossa erikseen sanotaan KELLO 22. Se ei ole silloin 18 tai 20.Pintaremontti on sitäpaitsi eri asia kuin vuosikausia kestävä pianonsoitto.Jokkut on kyyliä, ja ootte sotajalalla mukamas heti jos mekkalaa kuuluu vielä yhdeksältä. Mutta asiasta voidaan ilmoittaa naapureille ja pahoitella meteliä.Itse olen käynyt soittamassa ovikelloa naappurin bileistä radioo pienemmälle jos pitää lähteä aamuviideltä töihin ja kahdeltatoista soi hevi.

Vierailija

vaikka järjestyssäännöissä hiljaisuus olisi laitettu klo 22. Samalla tavalla taloyhtiö voi kieltää esim. pianonsoiton opetuksen tms. jatkuvan äänenpidon taloyhtiössä

Vierailija

Eli otatte naapurinrouvan huomioon, haluatte nimittäin varmaankin olla tunnettuja mieluummin fiksuina ja muut huomioon ottavina naapureina kuin öykkärisakkina, joka viis veisaa muiden mielipiteistä...

Vierailija


Ainakin meidän (kerros)taloyhtiössä on kielletty melua tuottava remontoiminen klo 20 jälkeen. Mutta eiköhän naapurit juuri vähän aikaa sitten poranneet seinäämme 21 aikaan, melu aivan järkyttävä eivätkä lapset saaneet nukuttua. Ja tunnin kesti poraus.

Vierailija

Jos siellä lukee esim. klo 22, niin kellään ei ole varaa aukoa sitä ennen päätään. Ja jos aukoo, niin siitä ei tarvitse välittää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat