Vierailija

Olen miettinyt, että mistä syistä lapsia tulee adoptioon. Alkoholismi, huumeet, perheen uskonnollinen vakaumus, äidin nuori ikä..? Ihan puhtaasta uteliaisuudesta haluaisin tietää esimerkkejä siitä, mistä syistä lapsi on annettu adoptioon.Tietty ymmärrän, jos joku ei halua tällaisen utaleen kysymykseen vastata. Aattelin, että anonyymina jotain ympäripyöreää voi joku uskaltautua sanomaan.

Kommentit (6)

Esimerkiksi sillä tavoin, että nuori tyttö tulee raskaaksi (uskovaisten perheiden tytötkin voivat raskautua..), vakaumus ei salli aborttia, joten lapsi synnytetään ja annetaan adoptioon.Näitähän oli joskus ennen vanhaan ties kuinka paljon. Usein tyttö lähetettiin raskausajaksi toiselle paikkakunnalle sukulaisiin ja synnytyksen jälkeen palasi kotiin. Usein täti tai muu sukulainen otti lapsen kasvatettavaksi.

Hän tiedosti tuolloin, ettei hänestä ole äidiksi, ja antoi lapsen pois.

Hän on ihan "normaali" ihminen, hoitaa työnsä ja taloutensa jne, mutta on pysynyt perheettömänä sinkkuna eli ei siis ole äitityyppiä.

Arvostan sitä, että hän on meille tuttavilleen pystynyt kertomaan asiasta avoimesti ja on myös sinut sen kanssa. Hän ei tietääkseni sure asiaa, vaan uskoo, että lapsen paras on toteutunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yksi äiti oli nuori ammattikoululainen, eikä halunnut tehdä aborttia eikä yksinhuoltajaksikaan.

Eräs äiti oli heikkolahjainen, käytti liikaa alkoholiakin ja kaksi vanhempaa lasta oli jo huostaanotettu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat