HYVIÄ kotisiivousta tekeviä yrityksiä / Espoo???

Vierailija

Kyllästyttää maksaa "sutaisijoille" Kertokaa hyviä kokemuksia!KIITOS

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

kyse on siivoojasta, ei yrityksestä.Meillä on Kotileena, ja se tyttö, joka meillä (Itä-Hki) käy siivoaa ihan hyvin. Tosin pari kertaa olen häntä joutunut huomattamaan, jolloin hän aina sanoo, että asiakkaan pitää saada rahalleen vastinetta ja kiinnittää huomiota enemmän.

Vierailija

olevan kovin maan tapa, että sutaistaan työt tunnissa, veloitetaan kolmesta ja jos erehtyy reklamoimaan asiasta saa nipottajan leiman. =(Kokemusta kahdesta eri yrityksestä/yrittäjästä.Kunpa löytäisinkin jostain "helmen" niin en hänestä ihan helpolla luopuisi!

Pelkään pahoin, että tilanne on yhtä huono Espoossakin.

Vierailija

NEBB NY siivoaa koteja Espoon alueella, sekä vaatteiden kanssa, että ilman. Työnjälkeämme on kehuttu ja asiakastyytyväisyys on tärkeä osa toimintaamme.

Myös puutarhanhoito ja kiinteistönhoitotyöt onnistuvat.

Hinnat alkaen 30.00 eur/h

puh. 045-1319445

Vierailija

Meillä Espoosa käy monipalvelu häyry, työ on hyvää. siivoojat mukavia ja mikä parasta ei ole vuodenb aikana ollut eri siivooja kun kerran.Tekee urakka tarjouksen, hinta aina sama. Tekee enemmän samaan hintaan mitä muut on tehnyt suosittelen :) yht tiedot löytyy www.monipa.fi

Vierailija

Meillä käy siivous eliitin siivooja, ja tässä yrityksessä osataan sentään huomioida asiakaskin :) Todellä hyvää yritystoimintaa!

Vierailija

Moi
Länsiväylän Rakennus Oy on tosi hyvä. Tarjoavat laadukasta ja hyvä palvelua! Aikatalusta pidetään kiinni ja luotettavaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
www.länsiväylänrakennus.fi

Hyviä siivoojia Espoossa kaipaava

Olen soittanut useasti ja lähettänyt sähköpostia Monipalvelu Häyrylle, mutta eivät vastaa! Ei taida asiakkaat kiinnostaa? Hyvään palveluun kuuluu vastata asiakkaalle.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat