Seuraa 

Meillä eka raskaus ja kaksoset tulossa, ICSIllä saatiin nämä pikkuiset aikaan, viikkoja vasta 7+4 :)Löytyiskö muita jotka haluais kuulumisia kertoa, viikoilla ei ole väliä olis vain kiva tietää miten kullakin on raskaus sujunut. Jos meitä löytyis useampi niin voitais pistää oma pino pystyyn.Kertohaan miten teillä on sujunut.

Kommentit (4)

Meillä on takana kaksi ICSIä. Ensimmäisestä (vuosi sitten) saatiin vain yksi alkio, joka ei kiinnittynyt. Toisesta (nyt kesällä) saatiin kuusi alkiota, joista kaksi siirrettiin ja neljä meni pakkaseen. Silloin testasin plussan, mutta parin päivän päästä siitä alkoi vuoto. Nyt nämä kohdussa olevat ovat pakkasesta siirretyt. Kaksi siis vielä jäikin pakkaseen.Millaisia oireita sinulla on? Minulla ei oikeastaan vielä mitään. Rinnat ovat vähän kipeytyneet, mutta ei pahasti nekään. Närästystä on ollut eilen ja tänään, mutta en tiedä, voiko se vielä tässä vaiheessa johtua raskaudesta vai onko vain jotain tavallista närästystä.

Ei olla Oulusta mutta oulussa oltiin hoidoissa OYS.

Mulla on nyt viikkoja 7+6 ja vieläkin pelottaa et miten molempien käy, toivottavasti kumpikin pysyy matkassa loppuun asti. Ens viikon keskiviikkona on eka neuvola en tiedä ultrataanko siellä mut pelottaa et jos löytyykin vain yksi vauveli enää.

Monesko kerta teillä toi plussan?Meille tehtiin vuosi sitten IVF josta yksi vain hedelmöittyi, mutta ei kiinnittynyt, nyt sitten ICSI ja viisi hedelmöittynyttä joista kaksi siis siirrettiin. Pakkaseen jäi vielä kolme, jotka ovat samassa satsissa pakastettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me saatiin tänään tietää, että siirretyt kaksi PAS-alkiota ovat molemmat kiinnittyneet. Viikot ovat vasta 5+1, joten pelokkaan ja varovaisen onnellisena tässä odotellaan, miten meidän käy. Ettekö tekin Hanna ole Oulusta?

Kotikonstein nämä meidän pienokaiset saivat alkunsa. Oli aika yllätys ensimmäisessä ultrassa kun sain tietää odottavani kaksosia, ihana yllätys tietenkin! Meillä on yksi tyttö ennestään, ikäeroa tulee vajaa 3 vuotta.Nyt porskutellaan viikoilla 19+6. Tähän asti ainakin kaikki on mennyt hyvin, mitä nyt ottaa huomioon että voin kyllä koko alkuraskauden aika huonosti kun oli tuplahormonit, mutta kyllä se pahoinvointi sitten helpotti! Nyt on vaan masu kasvanut ihan hirveästi! Paljon isompi olen jo kuin ensimmäistä odottaessa näillä viikoilla.Kyllä tämä kaksosten odotus on aika jännää. Toivottavasti saadaan kaikki kaksi ihanaa nyyttiä ensi vuonna syliimme!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat