Mikä hillitsee yskää, jos ei voi ottaa yskänlääkettä?

Vierailija

Googlaa hunaja+yskä

Kommentit (14)

Vierailija

Sitä käytetään vaikuttavana aineena eräissä yskänlääkkeissä esim. Expigen. Tehoa tosin ei hirveästi ole.Höyryhengitystä minäkin suosittelisin ja muistathan että tarpeeksi pitkään, n. 15min, ois hyvä hengitellä.

Vierailija

sopivia yskänlääkkeitä, kannattaa kysyä lääkäriltä. Esim. itse sain kauheaan yskään Cocillana-reseptin, ja se tehosi yöyskänärsytykseen oivasti.Sinänsä on tietysti totta, että yskä lähtee yskimällä, mutta se ei kamalasti lohduta, jos toista viikkoa on valvonut yönsä yskimällä.Höyryhengitys ja mentholia sisältävät kurkkutpastillit auttavat päiväaikaan.

Vierailija

Mutta on myös tilanteita, joissa yskää kannattaa hillitä. Itse esimerkiksi yskin itselleni kylkiluunmurtuman. Siinä vaiheessa oli yskänlääke tarpeen kun yskimisen aiheuttama kipu meinasi viedä tajun.Samoin yöllä olisi kiva joskus nukkuakin yskältään.Cocillana tehosi minulla aika hyvin. Se käy imettävälle ja myös raskaana olevalle.

Vierailija

Niin silloinhan ei saa mitään sokeria sisltävääkään syödä.

Söin imetys aikan päivittäin sokeria ja hunajaa laitoin teehen. Lapsillani ei ole yhtään reikää ollut ikinä.

Vauvalle ei saa antaa suoraan hunajaa.

Vierailija

En oikein usko tähän. Olisko sulla antaa mitään viitettä?Senhän kaikki tietää että vauvalle ei saa antaa hunajaa (botulismi), mutta että äitikään ei saisi sitä syödä...Lainaus:

sisu, hunajaa ei suositella imetyksenaikana

tuhoaa vauvan hampaan alkeita

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat