Seuraa 

Moi!Neuvoja ja kokemuksia kuulisin monilapsisten perheiden äideiltä vaunujen valinnan suhteen. Meillä on nyt 3 lasta ja todella monta haaveissa. Varmaan mitkään vaunut ei nykyaikana enää kestä kymmenelle lapselle, mutta mikä on se paras ratkaisu, että hankkiako kaksostenrattaat ja yksösrattaat vaiko vain yksösrattaat sisaristuimella? Asutaan maalla. Saa antaa muitakin neuvoja jos tulee mieleen, meillä kun ei ole tuttuja tai sukulaisia isoilla perheillä. Toivottavasti jollain suurperheen äidillä on aikaa tällaiseen vastaamiseen... :)

Kommentit (6)

Kiitos paljon suosituksista, saa suositella ja kirjoitella kyllä kaikenlaista lisääkin! :)Ylpeääiti; kiva kuulla muistakin, jotka haluaa ison perheen, te oottekin jo toteuttaneet sitä, Onneksi olkoon! Noi sun ratasehdotukset on hyvät; niillä pitäisi pärjätä joka tilanteessa oli iso ikäero tai pieni ikäero tai mitenvain ja lähti ulos yhden tai viiden lapsen kanssa.Mäkin tykkäisin enemmän vaunukopasta vauvalla jos vain mahdollista käyttää sitä (että olisi joku paikka sille vajaa 2-vuotiaallekkin), kun jos syntyy vauva kesällä niin mahtuisi sinne tilavasti ja ilmavasti, kun pehmeät kantokopat on kuitenkin topattuja. Ootte kuitenkin sitä mieltä et ne edege duot nimenomaan on paremmat, kuin classic malli? Ettei se kääntökahva tee heikommaksi kun kopan irrotus myös kuitenkin siinä mallissa? Se taitaa olla Emmaljungan paras malli? Classicciin vain olisi saanut vielä sisaristuimen, mutta saa edgeen kuitenkin seisomalaudan vai mitä ja ei me olla parina ekana kuukautena yleensä kauas lähdetty muutenkaan, niin sinä aikana isompi kasvaa jo taas reippaammaksi. Onko siinä edge duo- mallissa sitten hyvä se ratasosakin, onko se samanlainen kuin jos olisi cerox-rattaat vai tuntuuko ne tosi isoilta?

Mun mielestä edget nimenomaan on aivan loistavat sekä vaunuina, että rattaina. Ratasosa on samantyyppinen kuin ceroxeissa. Kooltaankin ovat oikein sopivat. Mun mielestä on makuasia ottaako sportrungon vai classicit. Itse pidän tuosta sportrungosta, koska siinä on se heittoaisa, ei paista aurinko lasten silmiin tai tuule suoraan kasvoihin!Meillä on myös Emmaljungan kaksostenrattaat, koska pojilla on ikäeroa alle kaksi vuotta. Meillä on twin ceroxit. Todella kevyet työntää ja muutenkin ovat olleet erittäin hyvät. Meillä on heittoaisa kestänyt kovasta käytöstä huolimatta sekä edgeissä, että tuplaceroxeissa. Voin siis suositella niitäkin=)Meillä on myös seisomalauta(Emmaljungan oma) edgeissä ja sekin on hyvä! Saa riittävästi työntäjäkin jalkatilaa, kun on teleskooppiaisa!nonnu78

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ole kuin 3 lasta pienellä ikäerolla, mutta itse ostaisin edelleen Hartan Skaterit, jotka oli hyvät ja kestävät. Toimivat hyvin maastossakin leveiden renkaiden ja säädettävän jousituksen vuosi. Tietysti nelipyöräiset ovat aina tukevammat. Lisäksi ostaisin tuplat. Sisaristuimia ei enää valmisteta/myydä, mutta käytettynä niitä tietysti löytyy. Ja seisomalaudan ostin sellaisen, jonka saa sekä tupliin että " yksösiin" kiinni.

Meillä myös haaveissa montamonta lasta. Monta meillä jo onkin, mutta itsellä ikää vasta 25v, niin ihan varmasti vielä lapsia haluamme lisää, ja paljon, vaikka toinen mokoma ;)!Minä sain esikoiseni 16-vuotiaana. Ja nyt meillä on lapsia jo 10 (kohta 11). Heini (-97), Onni (-98), Eevi (-99), Laura (-99), Lassi (-01), Milla (-02), Adele (-03), Joonas (-04), Karoliina (-05), Tilda (-06) ja rv.36+1.Emmaljungaan olemme luottaneet kaikkien näiden vuosien aikana, ja luotamme edelleen..Meiltä löytyy/on löytynyt tällaisia vaunuja..

EMMALJUNGA CORONADO yhdistelmät vm.-97

Nämä (huippu) vaunut kestivät peräti 7 lasta! Nyt ovat joutuneet jo kaatopaikalle, sen verran huonoiksi menivät, kun olivat 6-vuotta lähes päivittäisessä käytössä (kaksostenvaunujen ohella)EMMALJUNGA TUPLA GRIZZLY vm. -98

Nämä vaunut hankittiin kun toinen lapsemme, Onni syntyi. Kun meille syntyivät kaksoset Laura ja Eevi (Onnin jälkeen) näihin hankittiin lisäksi myös tupla sisaristuin. Nämä edelleen käytössä, vaikkakin ohelle on hankittu jo uudet. Kätevät tuon tuplasisaristuimen kanssa kun meilläkin tarvitsee (joskus) kyyditä neljääkin lasta.EMMALJUNGA DUO EDGE yhdistelmät vm.-04 (minäkin liputan näiden puolesta)

Oikeasti ihan huiput!! Vaikka kalliit ovatkin niin varmasti kestävät meillä vielä monen monta vuotta! Kuukauden päästä nämä vaunut saavat neljännen käyttäjänsä. Kankaat ym. todella laadukkaita :)EMMALJUNGA TWIN CROSSWAY vm.-07

Nämä meille ostettiin itseasiassa eilen =) tupla grizzlyt siis sen verran kuluneet, vanhat ja rikkinäiset jo, että nämä tulee siis olemaan ykkösvaunut(kaksosten vaunuista) nyt. Valitsimme nämä twin ceroxin ja twin crosswayn välillä siksi, että ovat jämäkämmät, kun ceroxeissa on tuo heittoaisa joka voi rikkoutua (on kyllä edgeissäkin, eikä siinä mitään moitittavaa..)

Sanon siis joka tapauksessa, että ostaisin emmaljungat (tai briot) jotka pitkäaikaiskäytössä varmastikin kestävimmät menopelit. Ja jos pienellä aikavälillä on lapsia (niinkuin meillä) kannattaa olla yksösten ja kaksosten vaunut. Suuressa perheessä matkarattailla ei oikein ole käyttöä, koska minne tämmönen perhe matkustaisi!?! Enkä ostaisi myöskään kolmostenvaunuja, ovat sen verran hintavia ja epäkäytännöllisiä, että... Tosin nuo meidän tupla grizzlyt ovat olleet ihan loistavat kun niihin saa neljä lasta, hätätapauksessa viisikin!!!

Terkuin ylpeääiti rv.36+1 ja 10 muuta lasta :))

Aivan loistavat työntää, mielestäni parhaat kaikista kokeilemistani. Kulkevat missä maastossa tahansa ja kelissä kuin kelissä. Meillä on vasta kaksi lasta, mutta kahden lapsen jäljiltä edget ovat lähes uutta vastaavassa kunnossa, vaikka niitä on käytetty paljon! Jos aiot käyttää rattaita pitkään, niin Emmaljungiin saa tarvittaessa hyvin varaosia(vanhempiinkin malleihin) toisin kuin vähemmän tunnettuihin merkkeihin. Kankaat ovat aivan loistavat ja renkaitakaan en ole pumpannut kuin kerran vuodessa. Ja vaununkoppa on mielestäni huomattavasti parempi kuin ahtaat kantokassit. Autossa vievät tilaa, mutta ainakin farmareihin mahtuvat hyvin ja ovat kuitenkin kevyet nostaa.nonnu78

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat