Vierailija

Osta 2 euroshopperin tai vastaavan halpisvalmistajan 5kg vehnäjauhopusseja.Vehnäjauhosta saat valmistettua kaikkea mahdollista esim. sämpylöitä, leipää. Makaronien kanssa kastiketta sekä valko-että käristekastiketta (ruskeaa)

Valkokastikkeeseen voit murskata 2 kanamunaa ja tummaan kastikkeeseen riittää liemikuutio ja mausteet ilman lihaa.Jälkiruuaksi voit tehdä pullaa ja lettuja tai kakkuja. Helteellä tosin joutuu kärsimään kuumuudesta, mutta sen kestää kun pääsee halvalla.Lisäksi hiivaa ja sokeria.Lidlistä saa makaronia halvalla esim. 10 pss eurollaEuroshopperin hillot on halpoja niistä voi tehdä kiisseliä10kg peruna pussin saa pitkään riittämään, esim. perunamuussia, perunalaatikkoa, perunavelliä, lohkoperunoita jopa ranskalaisia.Vessapaperin sijaan vanhat roskiin menevät t-paidat käyttöön.Sivut

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juureksia ja kasviksia kiitos ja sokerit ja hiivat pois. Ei tuommoista kroppa kestä. Toki tuo peruna-jauholinja menee muun ruoan lisänä tai perustana, ja sokerileivonnaisia ja vehnäleipää vain harvoin, muuten vaikkapa puuroa tai ruisleipää.WC-paperikaan ei muuten paljon maksa. Ostakaa vaikka sitä halpismerkkiä. Edes vieraille kiitos, ettei tarvi teillä t-paitaan pyyhkiä.Missä luki, ettei esim. niiden sämpylöiden päälle laiteta juustoa, salaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua, kalkkunaleikettä?

Missä lukee, ettei valkokastikkeen kanssa syötäisi perunaa ja kalaa? Ruskeakastikkeen kanssa lihaa?

Nuo on hyviä vinkkejä, joilla säästää. Nykyäidit on vaan usein niin onnettomia, että ostaa kaupasta valmiit sämpylät ja jopa valmiit kastikkeet...

Tuo t-paitajuttu oli varmaankin ihan vaan vitsi :)

Ihminen voi juuri niin hyvin kuin syökin. Lastani en alistaisi moiselle vehnäjauhodieetille, oli mikä oli. Kasvavat lapset tarvitsevat proteiineja ja vitamiineja!Me söimme eilen ituja, uusia perunoita ja paistettua kalaa. Ei meilläkään sitä rahaa ole mitenkään liikaa, mutta lapsen terveyden kanssa en ala pelleilemään!

Kasvaville lapsille tuommoinen on aivan järkyttävää, he eivät saa tuommoisesta ruokavaliosta puoliakaan tarvitsemistaan ravintoaineista. Lastensuojeluilmoituksen paikka olisi, jos joku tietäisi. Haluatko todella vaarantaa lastesi kehityksen, vai olisiko aika jo mennä töihin?

ja lisää vinkkejä köyhyyden kanssa selviytymiseen:Astiat pystyy pesemään pelkällä vedellä, samoin pyykin jonkin aikaa, ennenkuin alkaa haisemaan.Lehtikeräyslaatikosta saa lehtiä, ei tarvitse ostaaVettä säästääkseen voi muuten tehdä näin: roskiin menevä t-paita kastellaan sillä pyyhitään koko kroppa ja lopuksi peppu kakan jälkeen.Perhe voi jonossa pyyhkiä itsensä samaan paitaan, säästyy vielä enemmän vettä. Pesuveden voi lämmittää pihalla nuotion päällä, jos omistaa ison kattilan.

t. köyhä äiti

sokeriin ja hiivaan. Jos meillä syötäis noin, joutuisin varmaan käyttämään säästyneet eurot vitamiineihin ja lääkekuureihin. Juurekset on halpoja ja huomattavasti terveellisempiä. Niistä voi tehdä esim. tosi maistuvia pihvejä, laatikoita ym.

Missä proteiinit, vitamiinit ja hivenaineet? Kuidut?Jos itse haluat kuolla, se on ok, mutta ajattele lapsiasi. Noin köyhä ruokavalio hidastaa jo älyllistäkin kehitystä.Niin, ja kyllä muuten varmaan säästyy vessapaperia, kun ruuassa ei ole grammaakaan kuitua koko viikon aikana.

Vierailija:

Lainaus:


Kasvaville lapsille tuommoinen on aivan järkyttävää, he eivät saa tuommoisesta ruokavaliosta puoliakaan tarvitsemistaan ravintoaineista. Lastensuojeluilmoituksen paikka olisi, jos joku tietäisi.


Jos rahat on lopussa ja jääkaappi lähes tyhjä, lapset voi vallan hyvin syödä makaronia ja ruskeakastiketta pari päivää. He eivät siihen kuole, he eivät sairastu aliravitsemukseen sen takia. Eikä sossu takuulla puutu asiaan, jos jossain perheessä lapset ei saakaan niitä tuoreita vihanneksia ihan joka päivä. Tuskin kukaan elää pelkällä tuollaisella ruoalla, päivästä ja kuukaudesta toiseen. Äly hoi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat