Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Maistraatissa vihitään, jonkinlaiset pienet juhlat pidetään vanhemmillemme ja sisaruksille. Ja sitten ihanalle häämatkalle!

Kommentit (13)

eikä mennyt kuin pari kuukautta kun rupesimme yksi ilta puhumaan, että hittojako sitä sinne asti odottaa! Niinpä haimme esteellisyystodistuksen ja mennä pätkäytimme maistraatissa naimisiin jo toukokuun lopussa.Ja bileet kavereille on tulossa elokuussa :o)! Kivaa olla rouva!

Ette te kuitenkaan mitään neitsyitä ole kun lapsikin jo on.

Ja uskotko tosiaan että 2-vuotiaan voi jättää jopa yli viikoksi? Entäs ettekö tee lisää lapsia???

Aivan typerää siirtämistä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitää odottaa 2 vuotta. Eihän avioliiton solmimisen syynä ole häämatka, vaan halu viettää elämänsä toisen kanssa, ja tehdä siitä julkinen lupaus. Näin ainakin meillä oli.. Täytyy sanoa, että on erilaisia tärkeysjärjestyksiä ihmisillä..

Voi morjens teille arvostelijoille!! Mitä ihmettä väliä mitä jokkut päättää?Musta pointti on se että ollaan yhdessä ja rakastetaan, oli sitten naimisissa tai ei.. Me ollaan oltu avoliitossa vasta reipas 8 vuotta. Naimisiin voisi kai joku päivä (vuosi) mennä.. ;) Kattoo ny kun innostutaan asiasta. Sitä ennen taitaa syntyä vielä haaveissa heiluva kolmas lapsi.Onnea päätöksestä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat