Seuraa 


Päiväunet on meillä lyhentyneet kesän myötä hurjasti, lapsi kun herää melkein kaikkiin ääniin. Varsinkin lasten äänet ja fasaanin rääkäisy herättävät jo vartin jälkeen. Talvella pipo oli hyvä kuulosuoja, entä nyt, mikä avuksi? Olisiko ihan tyhmää käyttää jotsin kuulosuojaimia tai muuta vastaavaa? On jonkun verran tottunut tasaisessa puheessa nukkumaan, mutta heti kun äänet kovenee kuuluu vaunuista äääää.Miten muut toimitte?

Kommentit (3)

Kakkonen toista maata ja heräilee pienimpiinkin ääniin, ei ole tottunut vaikka meteliä on ollut raskausaikana ja syntymän jälkeen aamusta iltaan. Huomattava ero myös unen määrässä. 1. nukkui yönsa jo 3kk iässä ja 2. alkoi nukkumaan yöt vasta 9kk ikäisenä kun siirtyi yksiin päiväuniin.

koska olen sitä mieltä, että toiset ovat luonnostaan herkempiä kuin toiset, aikuisenakin.

Kovaäänisessä perheessä vauvat ovat jo masussa tottuneet ääniin, eivätkä siten täällä ulkomaailmassakaan niistä hätkähdä.

Meillä 2 kk nukkuu tyytyväisenä vaunuissa vaikka koirat haukkuvat ajoittain lähes vieressä. Lauantaina olin katsomassa koirakoetta, jossa pärryyteltiin moottorisahalla ja ammuttiin 9 mm pistoolilla (siis ammuttiin ilmaan ja testattiin koirien laukausvarmuutta ja moottorisaha oli häiriöäänenä). Samainen 2kk nukkui edelleen tyytyväisenä vaunuissaan.

Neuvoksi suosittaisin kuitenkin totuttamista pikku hiljaa ääniin. Kuulosuojaimet saattavat olla melkoisen hiostavat ainakin näillä keleillä.-amulet-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli vauva ei nuku jos ei kuulu ääniäaina pitää olla joko radio tai televisio päällä,muuten ei nuku.ulkona sama ongelma.yöllä se onki sit meidän välissä nukkumassa,ilmeisesti moittii hiljaisuutta mutta vieressä kuulee meidän äänet kun nukutaan.omaan sänkyyn ei nuku millään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat