Vierailija

Reilu 2-vuotiaalla on posket ihan tuli punaiset, sekä käsivarret, jaloissa punaisia näppyjä. Yritänkö rasvailla vaan kotona vai soitanko terveyskeskukseen?

Luulin ensin että on palanut. Oli kyllä hellehattu eilen eikä ollut edes hellepäivä. Sitten huomasin nuo kädet jalat. Eli ei voi olla palanut koska oli päällä pitkät housut ja kaksi pitkähihaista eilen. On allerginen hyttysille joten Aerius lääkitys päällä. Ajattelin että jos olisi vain tullut hyttysen pistoja paljon mutta en löytänyt yhtään uutta.

Olimme eilen eläin puistossa. Voisiko olla allerginen jollekkin tietylle eläimelle siellä? Päivittäin on kissojen ja koirien kanssa tekemisissä ja niistä ei tule allergiaa.

Kommentit (4)

jos se on allergia, niin se menee itsestään pois.Minulle tulee kyllä ensimmäiseksi mieleen, että hän on syönyt jotain. Jos ei ole millekään tietylle allerginen, niin voi olla että allergiasietokyky ylittyy kahden asian yhteisvaikutuksesta. Esim. tunnen erään, joka voi syödä mansikoita, eikä hän myöskään ole nurmelle/heinälle allerginen. Mutta hän EI voi syödä mansikoita samalla, kun makaa nurmikolla. Siitä nousee nokkosrokko.

Ruoka-aineallergia oireilee usein just kasvoissa ja /tai peräaukon seuduilla. Eläinallergia on useimmin sitten sitä, että nenä ja silmät vuotaa.Meillä lapsille tulee banaanista tuollainen vastaava, ärhäkkä reaktio kasvoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onko se lääke antihistamiinia? jos ei niin anna sellaista. mutta kannattaa kysyä neuvoa sieltä tk: sta. Ahdistaako henkeä? jos tulee sellaisia oireita niin soita ambulanssi, voi olla anafylaktinen shokki. Joillekkin kuulemma tulee vuorokaudenkin kuluttua altistumisesta se. Mutta soita ja kysy mitä teet.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat