Vierailija

Kolmannes vantaalaisvanhemmista antaa lastensa juoda

11.6.2007 18:12Kolmasosa alkoholia käyttävien yläasteikäisten vantaalaisnuorten vanhemmista hyväksyy lastensa alkoholinkäytön.Internetkyselyn mukaan neljäsosa alkoholia nuorille välittäneistä oli lasten omia vanhempia.Kyselyssä nousi esiin vanhempien yllättävän salliva ja välinpitämätön suhtautuminen lastensa alkoholinkäyttöön. Ostamalla alkoholia lapsilleen vanhemmat selvästi hyväksyvät lastensa alkoholinkäytön, sanoo Vantaan kaupungin ehkäisevän päihdetyön johtaja Anneli Pienimäki.Kysyttäessä, miten vanhemmat suhtautuvat nuorten alkoholinkäyttöön, joka kolmas nuorista kertoo ainakin toisen vanhemmista hyväksyvän sen. Vain 15 prosenttia alkoholia käyttävien nuorten vanhemmista ei hyväksynyt lastensa alkoholinkäyttöä.Kyselyyn vastanneista vantaalaisnuorista 45 prosenttia käyttää alkoholia. Noin 17 prosenttia heistä haluaisi lopettaa alkoholinkäytön kokonaan. Noin 55 prosentille alkoholi ei maistu ollenkaan. Heistä 37 prosenttia perustelee valintaansa sillä, että alkoholi ei sovi nuorille. Reilu viidennes ei pidä alkoholin aiheuttamasta olotilasta tai juomien mausta.Vantaa välittää -hankkeen ja Elämä On Parasta Huumetta ry:n internetkyselyyn vastasi noin 3 600 yläasteikäistä vantaalaisnuorta.STT

Sivut

Kommentit (38)
ainakin meidän kylillä (jossa siis ajellaan edelleen traktoreilla pillurallia) jokainen teini vetää oerseet olalle JOKA viikonloppu. ja tasan tarkkaan kun täällä kaikki tuntevat kaikki, myös vanhemmat tietävät, mitä heidän kullanmurunsa tekevät ja hankkivat yhteiset viikonloppujuomat.Että eleköö nyt vaan vantaalaisia mollatko....kyllä me täälläki osataan...;)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miksi teitä nyt sanotaankaan... ööö....vaikka etelä- suomalaiset on kiivasluonteisia. Vieläkikö täällä tätä jauhetaan =)apJa anteeksi kun sanoin vantaalaisia ja espoolaisia stadilaisiksi. Tiedän varsin hyvin, ettei ne kuulu siihen sarjaan mutta laitoinkin sen lainausmerkkeihin koska siellä kaikki puhuu stadilaisista itsestään jotka siellä asuu.Ja rauhottukaa.


Tämä tutkimus nyt on vaan sattumoisin vantaalla tehty. saattaa siis olla, että SINUN maalaiskunnassasi tilanne on VIELÄKIN PAHEMPI!idiootti.

ONKO LEHMISSÄ JOTAIN PAHAA? TAITAVAT NÄMÄ STADILAASET JA MUUT VANTAALAISET KUMMINKI JUODA MAITUA ETTÄ ALÄKÄÄ NYT LEHEMIÄ MOLLATKO! TAI TUUAAN PARI TUHATTA LEHMÄÄ TEIÄN KAUPUNKEIHIN (KESKUSTAAN IRTI) NIIN JOHAN ALETAAN LEHMIÄ PELÄTÄ JA KUNNIOITTAA,) ITSE EN KKYLLÄ LEHMIIN KOSKIS PITKÄLLÄ TIKULLAKAAN KU NIIN PELEKÄÄN.

- MAALTA KOTOISIN MUTTA KAUPUNGISSA ASUVA-

(KAUPUNGIT ON SYVÄLTÄ!)

miehen kaveri joutui yläasteikäisenä hommaamaan itse juomansa, kun miehen vanhemmat taas ostivat miehelle kohtuudella (!) olutta tms. Kaveri sitten joikin kaiken maailman etanolit ja itse väännetyt pirtut.. Kumpi sitten parempi??!!

Ja vasta sitten voidaan verrata ja kauhistella. Yhdessä kaupungissa tehty tutkimus tuskin on kovin kattava ja silti tuskin kaikkia vantaalaisia voidaan lastensa juottamisesta syyttää... Vähän suhteellisuudentajua kehiin, kiitos!

Siis kaikkihan nyt tietää mitä ap tarkoitti, mutta oletteko te oikeasti noin tyhmiä ja lapsellisia, te stadilaiset tai espoolaiset tai vantaalaiset??!!!

Tai tunkevat viinaan kastetun tupon perseeseensä kännien toivossa. AIkanaan oli myös huhuja siitä, kuinka osuusliikkeistä loppui muskottipähkinät.Eläköön, Suomen maaseutu ja traktoreilla huristeleva nuoriso!

Perutaan Helsingin vuosittainen miljardin euron yhteisöveron kuppaus ja siirto haja-asutusalueille, jonka avulla sinäkin käyt hammaslääkärissä siinä missä Helsingissä on yksi päivystävä terveyskeskuslääkäri kuuttakymmentätuhatta ihmistä kohti.Vauhdissa kun ollaan, syödään ensin koko Sipoo, ja aletaan vaatia Espoolta ja Vantaalta korotettuja infrastruktuurin käyttömaksuja.Ja vauhdissa kun ollaan, länsimetro rahoitetaan Espoolaisille suunnatulla tietullilla.Tämän lisäksi karkoitetaan loputkin juopot Vantaalle.

Eli ne tyhmät onkin oikeasti maajuntteja (niin juntteja, että kutsuvat itseänsä Stadilaisiksi ja Stockmania stokikseksi ja Helsinkiä Hesaksi) jotka hakevat lapsillensa viinaa.T: 31voisin veikata, että tilanne oli vielä pahempi. 90% yläasteelaisista oli juomassa joka perjantai. Ihan taatusti vanhemmat tiesivät, vaikka eivät puuttuneet. En nyt osaa sanoa tämän hetkistä tilannetta muualla Suomessa. Saattaa olla isojakin paikkakuntakohtaisia eroja. Onko nyt niin, että täältä muualta Suomesta muuttaneiden lapset siellä Vantaallakin saavat jatkaa isien ja äitiensä juomatapoja?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat