Vierailija

Hei,Ihan mielenkiinnosta kysyn...oma tyttöni oli eilen nukkunut päiväunet 1,5 h päiväkodissa ja nukahti sitten illalla klo 22. Annoin kyllä palautteen asiasta tänään päiväkodilla. Mutta siis, miksi tädit antavat tämän ikäisen ylipäätään nukkua, eiköhän " tulos" ole varsin selvä, siis, että uni ei sitten illalla tule :(

Kommentit (19)

jälkeen.. Ei olis kiva kun tarhan jälkeen laittais ruuan,tekis kotihommat ja sit pitäis jo laittaa lapsi nukkuu.. On ihana illalla höpötellä kaikkea kivaa ja tehdä yhdessä jotain. T:yks yh

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vain sen takia, että saat omaa aikaa! Omaa aikaa voi ottaa niinkin, että antaa lapselle lukemista, piirtämistä tai antaa katsoa videoita!!En tosiaan ymmärrä sitä, että jos lapsi on tuon ikäinen ei osaisi muka nukkua illalla..Jos tuon ikäinen lapsi haluaa nukkua päiväunet, tarvitsee se ne ja nauttii niistä!

klo 20:30 jälkeen omassa huoneessa saavat lapset puuhastella hiljaisia juttuja yksin. Eli tehdä palapelejä, piirtää, lukea kirjoja tms. Lapset ovat 4v ja 6v.Kyllä minäkin siitä omasta hetkestä tykkään ja näin sen itselleni järjestän. Mutta en voi pakottaa lapsia nukkumaan etenkään valoisana aikana yhtään aikaisemmin kuin heitä nukuttaa oikeasti. Toisekseen, jos päivällä ramasee, otanhan itsekin päikkärit, jos siltä tuntuu, en siis sitä voi lapsiltanikaan kieltää.Jokaiselle on se oma rauhallinen hetki. Kun lapset touhuavat hiljaa omiaan, minä juon kupposen teetä ja katson tv:tä. Eivät ne teinitkään tule menemään nukkumaan juuri silloin kun sinulle sopii.2

kuin käyn yöunille. Lisäksi meillä on toinen lapsi ja kun kerrankin ovat suht samassa rytmissä, niin toisen päiväunet sotkevat rytmin. Siksi.

ap

3v ja 5,7v ole nukkunut pitkään aikaan päikkärei ellei ole aivan väsy. en siis kiellä enkä myöskään komenna nukkuun. illalla menevät nukkuu noin klo 20.00 - 20.30 ja nukkuvat aamulla 7-8 asti. eli tarpeeksi saavat unta mielestäni.

nssa. Ja kun nukkuu ne päikkärit jää vuorokautinen unentarve vajaaksi. Nämä neuvot ovat sikäli syvältä, että lapsekin ovat yksilöitä. Se mikä sopii sulle, ei käy mulle.

ei kannata laittaa nukkumaan tavalliseen aikaan, vaan päiväunien pituudella lykättyyn aikaan.Meillä lapsi menee nukkumaan klo 22 ihan normaalisti. Päiväunia ei enää suostu nukkumaan yrityksistäni huolimatta. Aamulla nousee klo 8.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat