Vierailija

jos vaikka meen viemään roskia,niin on silläaikana mennyt makkariin omin luvin,kaikki rasvapurkit yms heitetty lattialle jne...

millä sen sais uskomaan,että niin ei saa tehdä?

Kommentit (6)

joissa haukutaan äidit, jotka sisustaa kodin taaperoturvalliseksi. Tietysti voit pitää tavarat alhaalla ja esillä, jos tahdot elämästäsi vaikeaa. Mutta muista, että näillä arvostelijoilla on poikkeuksellisen helpot lapset. Sillä ei normaalisti kehittyvät taaperot jätä tavaroita rauhaan vaikka kuinka kiellettäisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä en jättäisi kaksivuotiasta yksin kotiin edes roskien viennin ajaksi. Ja sijoittaisin tuollaiset purkit korkealle kaappiin.Voisit myös kokeilla sitä, että annat lapselle " laillisen" rasvapurkin, jota saa katsella ja josta saa laittaa vaikkapa perusvoidetta poskiinsa, äidin valvonnassa. Ja voit tutkia omat purkkisi yhdessä lapsen kanssa ja selittää, että näitä ei saa yksin käsitellä, koska ne menevät rikki ja voiteet pilalle - vain äidin kanssa.Mutta perusongelma on ja pysyy eli se, että kaksivuotias on utelias ja muistaa kiellot about nanosekunnisosan ajan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat